Gabriela Firea “fluieră” de 40 de lei cu un banal fluier care pe piață se găsește cu 6 lei

0
1052

Gabriela Firea are mari probleme în ultima perioadă. După ce pare să fi ieșit din grațiile președintelui PSD, Liviu Dragnea din cauza faptului că nu a dorit să o convingă pe prefectul Speranța Clișeru să-și asume problemele provocate de Jandarmerie, aceasta este luată la țintă și de Ciprian Ciucu.

Consilierul general din partea PNL la Primăria Capitalei o acuză pe Gabriela Firea că a plătit de 4-7 ori mai mult pe fluiere şi că ar fi cheltuit o sumă uriaşă pentru o astfel de achiziţie. 

„Adevarul: „Primăria Municipiului Bucureşti a cumpărat, 2.000 de „fluiere cu bilă”, în valoare de 78.000 de lei, mai exact 16.800 de euro. Acestea vor fi întrebuinţate în situaţii de urgenţă şi valorează 40 de lei bucata.” Un fluier dintre acelea costa 6-10 lei, nu 40 de lei. Vă dă şi discount, că le luaţi vrac, 2k bucăţi. Pe bune acum, au trecut doi ani, ne ocupăm şi noi de lucrurile esenţiale?!? Vedeţi ca bucurestii văd şi singuri ca ii prădaţi şi ii luaţi la mişto, chiar daca nu spune la televizor. Dincolo era mai ieftin!”, a scris Ciucu pe facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here