Fosta Miorita a lui Ban vrea la INM. Magicianul Ion -Tudoran face banii sa dispara

0
1309

Sectia pentru procurori in materie disciplinara din Consiliul Superior al Magistraturii a luat in discutie miercuri, 15 ianuarie 2020, dosarul disciplinar in care Laura Kovesi – stiti, cea care candva era mama catuselor iar acum este mare procuror sef european, inculpata fiind – a fost trimisa in judecata alaturi de fostul ei adjunct Marius Iacob. Absolut sfidator, procurorii din CSM au luat o decizie care va fi indelung criticata, stiut fiind ca dosarul a fost trimis de mai bine de un an pe masa membrilor Consiliului. Daca vreti sa stiti despre ce este vorba, click aici.

* Nu trece zi fara sa aflam ceva despre fostul judecator Ion-Tudoran! Informatiile despre obiceiurile si problemele lui Corneliu-Bogdan Ion-Tudoran apar acum ca ciupercile dupa ploaie. Spre exemplu, astazi aflam de la jurnalistii de la National.ro ca fostul jude de la CAB si-ar fi lichidat toate depozitele bancare, de teama sa nu ii fie luat vreun banut din averea stransa cu atata truda si amar in vremurile in care tinea ciocanelul in mana la CAB. Operatiunea de golire a conturilor ar fi avut loc intr-un interval de cateva luni, caci, semnaleaza National.ro, daca in iunie 2019 Ion-Tudoran avea in conturi 29.394 euro si 116.000 lei, in 7 octombrie 2019 anunta ca nu mai are un sfant in banci. Unde s-au evapoart banisorii lui si ce a facut cu ei, nu stim. Credem insa ca magia disparitiei banilor ar putea avea legatura cu teama lui Tudoran de a nu ramane pe drumuri, dupa ce prin presa s-a tot vorbit despre neconcordantele din declaratiile de avere legate de bunurile imobile pe care le-ar detineCa unele bunuri ar fi fost trecute pe numele copiilor care, minori fiind, aveau banuti in pusculite cat sa isi cumpere case de sute de mii de euro, sau pe numele soacrei care, in etate fiind, detinea o fita de masina Mustang, model sport, decapotabila, este alta poveste. Dar deh, cine sa se chinuie sa cerceteze toate aceste neconcordante? SIIJ? Pai SIIJ are treburi de stat la cafele cu Ion-Tudoran, nu de anchetat magistrati. Zau!

* Mai, mai, mai… suparata tare fosta sotie a mebrului CSM Cristian Ban pe judecatorii din CSM. Miorita Ban de la Tribunalul Bucuresti, caci asa se numeste fosta sotie a lui Ban, a formulat plangere prealabila impotriva Hotararii Sectiei pentru judecatori prin care i s-a respins cererea de acordare a unui aviz pentru o eventuala detasare a sa la Institutul National al Magistraturii, in calitate de formator cu norma intreaga la disciplina “Etica si organizare judiciara”. Pesemne, isi doreste foarte tare sa scape de dosare si sa stea numai in INM, unde sa vorbeasca despre etica si organizare judiciara. INM, stiti, institutia de unde a fost practic data afara Livia Stanciu, dupa ce s-a stabilit ca nu mai detine calitatea necesara pentru a le preda viitorilor magistrati, aceeasi institutie la care s-a visat mare director fostul membru CSM judecatorul Horatius Dumbrava. Ce neplacut trebuie sa fie sa nu te poti duce acolo unde te trage inima…

Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here