Fost sef al Generali Romania acuzat de coruptie

0
1677

Tudor Daniel George, fost vicepreşedinte al Autorităţii de Supraveghere Financiară, este audiat, joi dimineaţa, la sediu DNA, într-un dosar în care este suspectat că a primit bani pentru a măslui rezultatele unui control la o companie de asigurări, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

Tudor Daniel George a ajuns joi dimineaţa la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie pentru fi audiat într-un dosar în care este suspectat că a primit bani penru a schimba rezultatele controlului desfăşurat la Carpatica Asigurări, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

Daniel Tudor a demisionat în octombrie 2013 din funcţia de vicepreşedinte al ASF, invocând motive personale şi incompatibilitatea între membrii Consiliului ASF şi membrii Parlamentului României, după ce soţia sa a fost aleasă parlamentar. Citeste mai mult pe Zf

Citeste si  UPDATE:Înşelăciune cu epoleţi, de 900.000 euro. În rolul principal, o angajată a Corpului de Control al ministrului de interne... Cel înşelat: "Aproape 1 milion de euro... Un fleac... M-au ciuruit financiar folosind numele chestorului Ardelean"

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here