Fost ofițer SRI, acuzat că și-a creat o rețea de influență prin care comite diverse ilegalități

0
1801

Scrisoare deschisă adresată de un grup al salariaţilor firmei Neptun SA, domnului Eugen Prună, fost ofiţer SRI, concediat în anul 2015, în prezent consilier la Primăria Municipiului Câmpina.

Reprezentantul grupului salariaţilor din cadrul firmei menţionate mai sus, împreună cu membrii familiilor lor însumează un număr de 5000 de persoane care doresc răspunsuri publice referitoare la activitatea domnului Eugen Prună, fost ofiţer SRI, fost consilier al fostului primar al Municipiului Ploieşti, Adrian Dobre:

Domnule Eugen Prună folosiţi informaţii clasificate primite în calitate de fost ofiţer pentru şicanarea grupului nostru de firme?
Domnule Eugen Prună folosiţi informatori sau reţea de informatori în momentul actual pentru afaceri şi demersuri ilegale?
Domnule Eugen Prună sunteţi implicat prin interpuşi în acţiunea de clasare că monument de patrimoniu a activelor proprietatea unei firme din grup prin presiuni exercitate asupra unor funcţionari ai statului?
Domnule Eugen Prună ne puteţi spune ce hram purtaţi în Primăria Municipiului Campina? Ce legături aveţi cu licitaţiile şi încredinţările directe?
Domnule Eugen Prună dormiţi liniştit noaptea când ştiţi că aţi încercat să băgaţi oameni nevinovaţi în puşcărie şi cu unii chiar aţi reuşit? Următoarele nume: Andrei Volosievici, Horia Tiseanu, Mircea Roşca, vă spun ceva?
Domnule Eugen Prună ce legătură aveţi cu firmă din Breaza care a cumpărat batalurile de reziduri petroliere de la o societate comercială cu 3 euro? Este adevărat că aţi şantajat prin interpuşi o firmă să vândă activul Rafinăriei cu o sumă modică unor persoane indicate de dumneavoastră?
Domnule Eugen Prună sunteţi specialist în ticluirea de probe şi trimiterea de reclamaţii false la diverse publicaţii şi instituţii ale statului (Garda de Mediu, Poliţie, etc)?
Domnule Eugen Prună aveţi curajul să vă supuneţi testării cu aparatul poligraf, să declaraţi că nu deţineţi şi nu utilizaţi documente clasificate strict secret din timpul activităţii Dumneavoastră?
Domnule Eugen Prună ce interese personale aveţi la firma Conpet din Ploieşti?
Domnule Eugen Prună sunteţi mândru de activitatea prestată 4 ani în calitate de consilier a fostului primar al Ploiestiului Adrian Dobre?
Domnule Eugen Prună este adevărat că în calitate de consilier la Primăria Ploieşti aţi cerut foloase necuvenite de la diverse firme care câştigau licitaţii?
Domnule Eugen Prună este adevărat că v-aţi activat informatorii (când nu mai aveaţi calitate) ca să aflaţi amănunte despre vizita unui om politic la una dintre societăţile noastre?
Domnule Eugen Prună afacerile imobiliare de pe litoral cum merg? Sunt legale? Aţi muncit pentru ele? Aţi plătit toate impozitele la stat?
Domnule Eugen Prună, nu vă este ruşine că pătaţi haina militară şi aduceţi prejudicii organizaţiei din care aţi făcut parte, cu toate că nu aveţi şcoala militară?
Eugen Prună cum sună în conştiinţa ta PATRIA A PRIORI???

Rugăm persoanele care au informaţii despre afacerile ilegale ale domnului Eugen Prună să ne contacteze pe adresa de mail: [email protected]

Reprezentanţii salariaţilor aşteaptă răspunsuri de la sus-numitul şi în funcţie de acestea îşi rezervă dreptul să sesizeze Parchetul Militar şi alte instituţii ale STATULUI Român şi Uniunii Europene.

Mai multe detalii AICI

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here