Florin Cîţu: Institutul Naţional de Statistică nu mai vrea să ascundă dezastrul din economie și confirmă toate estimările mele

0
952

Potrivit senatorului PNL, Florin Cîţu, creşterea economică umflată din pix a fost revizuită în jos de Institutul Naţional de Statistică, iar aceasta este încă o dovadă că angajaţii din instituţiile statului care au măsluit date pentru PSD+ALDE s-au speriat.

Am avut dreptate!!! Cresterea economica umflata din PIX revizuita in jos de INS. Inca o dovada ca angajatii din institutiile statului care au masluit date pentru PSD+ALDE s-au speriat. Isi dau seama ca sunt partasi alaturi de Dancila, Teodorovici si restul gastii de hoti si infracatori la distrugerea Romaniei”, a scris Cîţu pe pagina sa de Facebook.

El spune că creşterea economică a fost reviziuită pentru primul trimestru de la 5.1% pe an la 4.9% pe an.

Este doar inceputul, sa nu bata la ochi. Iar cresterea economica in trimestrul doi este de doar 4.6% pe an. Acum BOMBA! Stiti pe ce crestere economica au fundamentat rectificarea bugetara? Pe o crestere economica de 5.5% “estimata” de Comisia Nationala de Strategie si Prognoza. Ca sa fie clar. Cifrele oficiale ajustate de frica puscariei pentru primele doua trimestre arata o economie care se duce spre o crestere economica sub 4% dar CNSP ajuta guvernul sa falsifice rectificarea bugetara”, precizează senatorul PNL.

Florin Cîţu susţine că va demasca toată corupţia din CNSP, în zilele următoare.

Este clar ca acolo oamenii vor sa mearga cu PSD+ALDE pana la capat. Drum bun le urez. O intrebare pentru CNSP: unde este estimarea de vara care trebuia publicata in iulie? Salariile le-ati primit? Nu mai este mult si veti raspunde pentru TOT”, încheie el.

Senatorul PNL Florin Cîţu a susţinut, marţi, că datele în documentele pentru rectificarea bugetară sunt false şi a subliniat că toţi vinovaţii vor răspunde. În replică, PSD a anunţat că va face o plângere penală împotriva reprezentanţilor PNL.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here