Florin Cîţu: Dragnea, Tăriceanu, Vâlcov,Teodorovici și hamsterii lor vă mint! Ratele nu vor scădea

0
712

Senatorul PNL Florin Cîţu, a precizat, într-o postare pe Facebook că Liviu Dragnea, Călin Popescu Tăriceanu, Darius Vâlcov şi Eugen Teodorovici îşi bat joc, îi manipulează şi îi mint pe românii cu credite atunci când promit că prin “recalcularea” ROBOR ratele creditelor vor scădea.

„Cea mai nouă golănie-promit că prin “recalcularea” ROBOR ratele creditelor vor scădea. Să pară totul legitim au inventat şi o comisie de anchetă care să “demonstreze” manipulările ROBOR. Comisia au dat-o pe mâna unui hamster care toata viaţa s-a visat procuror comunist.   În realitate lucrurile sunt foarte simple. Nu există diferenţe între ROBOR şi dobânzile rezultate din tranzacţiile care au loc în restul zilei”, a scris senatorul.

„Tot acest circ este o manipulare ordinară a acestor infractori incompetenţi. Îşi bat joc de oameni cu probeleme reale care aşteptau soluţii reale”, a adăugat Florin Cîţu.   Senatorul PNL a indicat faptul că motivul pentru care Liviu Dragnea, Călin Popescu Tăriceanu, Darius Vâlcov şi Eugen Teodorovici şi-ar dori o “recalculare” a ROBOR-ului ar fi faptul că se doreşte ascunderea faptului că România deja se împrumută la dobânzi mari (ca urmare a măsurilor fiscale ale Guvernului şi ale împrumuturilor succesive).

„Acum vin şi le promit oamenilor cărora le-au crescut dobânzile că le vor scădea ratele la credite. MINT! Nu au cum. Iar tot acest circ cu ROBOR-ul este penibil. Şi acesta este motivul pentru care trag de timp”, se mai arată în postare.

„Preţul creditelor, ca orice alt preţ în economia de piaţă, este determinat de cererea şi ofertă pentru credite. Scade dacă scade cererea sau dacă creşte oferta. Oferta creşte pe termen lung doar prin competiţie”, a concluzionat senatorul Florin Cîţu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here