Fitbit Pay, disponibil acum în România pentru clienții Băncii Transilvania

0
901

De azi poți să îți lași portofelul sau telefonul acasă şi să plăteşti foarte uşor cu

Fitbit Charge 3 Special Edition, Fitbit Ionic sau Fitbit Versa

București, 17 decembrie, 2018 – Fitbit (NYSE: FIT), cel mai cunoscut brand global de dispozitive inteligente tip wearables, anunță lansarea în premieră a metodei de plată Fitbit Pay în România. Începând de astăzi, toți clienții Băncii Transilvania care au cel mai nou tracker Fitbit Charge 3 Special Edition sau un smartwatch Fitbit Ionic şi Fitbit Versa își pot adăuga datele cardului de credit sau debit VISA în aplicația Fitbit.  În acest fel, ei vor putea plăti rapid, direct cu produsul pe care îl poartă la mână, fără să mai aibă nevoie de card sau de telefonul mobil.

Căutăm permanent metode noi prin care să îmbunătățim viața de zi cu zi a utilizatorilor noştri şi suntem bucuroşi să anunțăm lansarea în premieră a plăților contactless în România alături de Banca Transilvania. Opțiunea Fitbit Pay face posibilă extinderea globală a numărului de utilizatori Fitbit, îmbunătățind totodată experiența de folosire a produselor noastre. De acum, plățile se vor face mult mai uşor și mai rapid, la comercianții care acceptă plata contactless“; spune Rareş Florea, Regional Country Manager CEE în cadrul Fitbit.

 Românii sunt tot mai dispuşi să folosească metode moderne de plată, mai ales când tranzacțiile se fac foarte rapid. Suntem încântați că putem introduce opțiunea Fitbit Pay în România. Clienții noştri vor avea o variantă convenabilă, la îndemână, de a face cumpărături contactless în mişcare şi acest lucru le va schimba experiența de plată şi atitudinea față de resursele tehnologice care există acum pe piață“, a spus Oana Ilaş, Director Dezvoltare şi Management Produse Retail Banca Transilvania.

Opțiunea Fitbit Pay poate fi configurată cu uşurință pe Fitbit Charge 3 Special Edition, Fitbit Ionic şi Fitbit Versa prin parcurgerea unor paşi simpli în aplicația de mobil Fitbit şi adăugarea cardului de credit sau debit direct în secțiunea Fitbit Wallet. Și tranzacțiile la comercianții care acceptă plățile contactless vor fi uşor de realizat, fiind nevoie doar să ții apăsat butonul din partea stângă a dispozitivului până când funcționalitatea e activă, apoi să păstrezi dispozitivul aproape de cititorul de card până cand vezi că plata a fost acceptată.

În plus, tranzacțiile cu Fitbit Pay sunt securizate. Folosind o platformă standard de generare a token-urilor, informațiile cardului nu sunt stocate sau transmise către comercianți ori către Fitbit.

Fitit Pay funcționează cu peste 165 bănci şi emitenți de carduri, în peste 22 țări. Mai multe informații despre cum se poate seta opțiunea de plată contactless se găsesc aici: community, video.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here