Firea se simte urmarita… O fi Isarescu? Paparazzi pot fi legitimați! De ce nu a depus plăngere primarul ?

0
2565
Firea se simte urmarita
Incredibil, jurnalistul care se ocupa din când în cănd si de paparazzi la Antena 1, s-a plâns la România TV că e filată. Tot ea a spus că nu a depus nici o plângere.

Edilul PSD a declarat, duminică seară, la România TV că, în ultima perioadă, a devenit ţinta unor numeroase amenințări prin e-mail sau pe rețelele de socializare. Din acest motiv, Gabriela Firea se plânge că este urmărită în trafic. Mai mult: primarul general susține că telefoanele îi sunt ascultate. Mai exact – potrivit Gabrielei Firea -, la un moment dat, politicianul și-a ascultat înregistrarea unei conversații telefonice purtate cu un deputat, membru al Partidului Social Democrat (PSD).

De cine a fost urmărită?

„Situația nu este una confortabilă. Declarațiile mele, dar mai ales faptele mele au deranjat grupuri de interese care aveau afaceri mari la nivelul Primăriei Capitalei. De câte ori solicitam informații despre un contract în derulare, imediat, la câteva zile, simțeam mașini care mă urmăreau în trafic. Am primit amenințări pe mail, pe rețele de socializare, pe contul privat. Acum circa două săptămâni, am avut o surpriză. Am avut o conversație telefonică cu o colegă de partid, dar s-a întrerupt, iar la un moment dat am auzit conversația mea cu colega de partid în reluare. Era de la început. Eu nu am nicio problemă dacă instituțiile statului îmi monitorizează discuțiile mele sau ale deputatului respectiv, pentru că poate unii oameni doresc să știe care sunt activitățile mele, ce fac. Pentru că ar putea dori să mă compromită,,, a spus Firea. Dar primarul a uitat sa spună că are dreptul conform legii să ceară poliției inteventia în condițiile în care se consideră hărțuită. Și întrucât este un jurnalist, care s-a mai ocupat și de paparazzi putea cere intervenția poliției. Sau putea da pe post numerele mașinilor care ar fi urmărit-o!  Dar suroriză, nu aven nimic! Oare de ce?

Soțul lui Firea, o miză

,,Am primit anumite mail-uri în care mi s-a explicat că s-au cheltuit milioane de către anumite firme, pentru ca eu să nu ajung primar general. A fost o campanie foarte murdară, din partea celor doi contracandidați: de la USR și PNL. Acești oameni de afaceri doreau să se mențină Capitala sub controlul lor. Nu este o noutate: trăim cu acest lucru în fiecare zi. Vin și îi spun soțului meu că nu au cu ce să mă prindă, pentru că sunt prea proaspătă și am fost atentă ce am semnat, dar se încearcă prinderea soțului. Se pun presiuni, oamenii sunt întrebați dacă au ceva despre Pandele. Se încearcă lovirea mea și, dacă nu o pot face direct, încearcă prin familie. Sunt îngrijorați pentru că Gabriela Firea a crescut foarte mult în sondaje, este unul dintre oamenii politici cu mare credibilitate”, a detaliat primarul social-democrat.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here