Firea Pandele legături periculoase cu firma care a organizat transportul amărâților din Voluntari la Sfânta Parascheva…Sfânta Firea se pregătește de Președenție

0
969

Jurnaliștii de la proiectul Să fie lumină scriu ca banii plătiți din bugetul orașului Voluntari pentru transportul pelerinilor ilfoveni la Iași, la Sfânta Parascheva, au ajuns la o firmă legată de mâna dreaptă a cuplului Firea-Pandele

Star Holiday and Tours SRL este firma care a câștigat jumătatea de milion de lei din bugetul orașului Voluntari plătită pentru pelerinajul credincioșilor din localitate la Iași, la Sfânta Parascheva. Cu tot cu TVA, suma depășește 130.000 de euro. Firma este deținută în acte de Gheorghe Cristian Desculțu, din Turnu Măgurele, dar este condusă de un om de afaceri pe nume Ștefan Grigore. În vârstă de 72 de ani, Desculțu este socrul lui Ștefan Grigore, scrie sursa citată.

Ștefan Grigore este patronul agenției de turism Gregory Tour, care opera autocarul cu turiști români căzut într-o prăpastie în Muntenegru în anul 2013. 19 oameni au murit în urma accidentului de atunci.

Ștefan Grigore a fost, vreme de aproape un deceniu, asociat cu Emanuel Gabriel Botnariu, mâna dreaptă a cuplului Gabriela Firea-Florentin Pandele.

Emanuel Gabriel Botnariu a deținut calitatea de membru în mai toate consiliile de administrație ale firmelor înființate de municipalitatea Voluntari, de la clubul de fotbal la companiile de utilități. După instalarea Gabrielei Firea la Primăria București, Emanuel Botnariu a fost numit șef al Administrației Spitalelor din București. În decembrie 2016, el a devenit senator de Ilfov din partea PSD.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here