Firea Gabriela Pandele – 4 minciuni in 2 minute

2
2006
Firea Gabriela Pandele - 4 minciuni in 2 minute

Filiala de București a Uniunii Salvați România a lansat un atac dur la adresa primarului general Gabriela Firea pe care o acuză că a spus 4 minciuni în doar 2 minute. Partidul a postat un clip video pe pagina de Facebook în care demontează afirmațiile edilului.

Prima afirmație pe care o tratează USR este faptul că Firea a declarat că „USR este împotriva proiectelor Primarului General”, partidul contrazice această declarație și anunță că de fapt este „împotriva tunurilor” și prin opoziția făcuta s-au salvat 4.750.000 de euro ce s-ar fi pierdut din „erori materiale”.

„USR s-a opus modernizării celor 19 spitale din Capitală” este cea de-a doua minciună tratată de partidul condus de Nicușor Dan. Aceștia susțin că au susținut 3 amendamente care vizau justificarea și urmărirea banilor cheltuiți, în timp ce PSD și ALDE au respins orice formă de verificare.

Minciuna numărul 3, conform clipului USR; este afirmația „Acum suntem în stadiul de pregătire a documentelor pentru licitație”, după 2 luni de la aprobare, încă au loc modificări pe buge din cauza altor „erori materiale” semnalte de USR, în valoare de 3 milioane de euro.

Gabriela Firea a mai afirmat că „USR nu a propus niciun proiect în Consilierul General”. În schimb, partidul înștiințează bucureștenii că a depus un proiect care vizează chiar cele 19 spitale în urmă cu 3 săptămâni și în 5 zile expiră termenul legal în care direcția de investiții trebuie să răspundă pentru că Primăria doamnei Firea refuză să își facă treabă.

Uniunea Salvați România o acuză pe Gabriela Firea că minte: Primarul Capitalei și PSD administrează banii bucureștenilor haotic și fără nicio explicație

„Zilele trecute Gabriela Firea a reusit sa spuna 4 minciuni in doar 2 minute. Le puteti vedea pe toate explicate in acest film.Gabriela Firea sustine ca ne “sinucidem politic” ca nu suntem de acord sa dam orbeste bani la spitale in conditiile in care alocarile respective sunt pline de greseli (mai mult sau mai putin intentionate) care pana acum, au ajuns la aproape 8.000.000 de Euro.

Ne “sinucidem politic” cand nu suntem de acord cu un buget in care se cumpara un ecograf cu 520.000 de lei iar 2 luni mai tarziu isi dau seama ca pot cumpara 2 ecografe cu aceiasi bani.

Bineinteles ca nu exista nicio explicatie de ce acum este nevoie de 2 ecografe cand in lista intiala era nevoie doar de unul.

Acesta este modul in care se administreaza banii bucurestenilor de catre Gabriela Firea si PSD: haotic si fara nicio explicatie.

Nu vrem sa castigam niciun concurs de populism mai ales in fata Gabrielei Firea care este un maestru in aceasta practica.

Ne dorim sa avem o Capitala administrata corect si responsabil”, este mesajul posat pe pagina partidului.

2 COMENTARII

  1. Boss nu stiu cata presa citesti tu dar eu chiar stiu Sfin de mai mult timp si daca tin eu minte bine Firea a dus Sfin in faliment… Nu inteleg de care primar general vorbesti totusi ? Nu avem asa ceva in Bucuresti… Esti un postac ? Vino cu argumente sa vedem ce a hranit firea cu „mana” ca-s curios:))))

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here