Facturile de utilităţi pot fi plătite prin aplicaţia BT Pay

1
2106
  • BT Pay are o nouă funcţionalitate, destinată gestionării şi plăţii facturilor
  • Peste 1 milion de facturi de utilităţi au fost achitate lunar, în 2021, prin alternativele de plată ale băncii
  • 1,7 milioane de persoane folosesc BT Pay pentru banking de zi cu zi

BT Pay, primul super-app de banking şi payments din România, are o nouă opţiune, Plăţi facturi. Noua facilitate simplifică gestionarea facturilor: permite plata acestora atât prin conectarea la contul furnizorului, cât şi prin scanarea facturilor. Clienţii vor putea vedea în aplicaţie inclusiv facturile scadente şi istoricul plăţilor.

Prin Banca Transilvania s-au plătit lunar în acest an peste 1 milion de facturi de utilităţi – prin BT24, NeoBT, automate de plăţi, bancomate şi serviciul Direct Debit.

Prin BT Pay, facturile pot fi plătite prin conectarea în aplicaţia băncii a contului furnizorului de utilităţi sau prin scanarea facturii. Facilitatea are trei tipuri de opţiuni:

  • Gratuit: pentru plata a până la 4 facturi de utilităţi/lună la furnizorii standard;
  • Facturi Plus: pentru plata a până la 8 facturi de utilităţi/lună. Abonamentul este de 5 lei/lună;
  • Facturi Nelimitate: pentru un număr nelimitat de plăţi de facturi, însemnând 15 lei/lună.

„Completăm super-app-ul BT Pay cu o funcţionalitate esenţială, care răspunde unei nevoi de bază, plata facturilor de utilităţi. Suntem convinşi că se va număra în scurt timp printre opţiunile preferate pentru plata facturilor. BT Pay este o experienţă în sine, cu un întreg <customer journey> online: card digital în aplicaţie, plăţi contactless la comercianţi şi online, transferuri P2P, retrageri de bani cardless de la bancomat, emitere de card de credit full online etc., iar de acum, şi facturile. Totul într-un singur loc. De la lansarea din 2018, BT Pay a format şi schimbat comportamente, cum ar fi plata cumpărăturilor, care a trecut tot mai mult de la cardul fizic la plata cu telefonul, precum şi modul de a transfera bani, folosind doar numărul de telefon”,

declară Gabriela Nistor, Director General Adjunct Retail Banking, Banca Transilvania.

Opţiunea Plăţi facturi va fi disponibilă gradual, mai întâi pe telefoane cu iOS, iar în a doua jumătate a lunii noiembrie, pe cele cu Android.

BT Pay are acum peste 1,7 milioane de utilizatori, +80% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Banca Transilvania | Relaţii Publice & Comunicare

Banca Transilvania este cea mai mare bancă din România şi principalul finanţator al economiei. Cu o poveste începută în urmă cu aproape 30 de ani, are peste 18% cotă de piaţă, 3,4 milioane de clienţi, 3 linii de business, peste 9.000 de angajaţi, soluţii de online banking şi 500 de sedii în 180 de localităţi. Este singurul brand bancar românesc din Brand Finance Banking 500 (2021). Dincolo de banking, BT doreşte să aibă impact pozitiv în România, atât pentru oameni, cât şi pentru business şi mediu.

Multimedia: www.bancatransilvania.ro, Blogul BT, BT Talks, Twitter, Facebook, LinkedIn, Instagram, YouTube

1 COMMENT

  1. cea mai mare banca si totusi iti ia 5 lei la fiecare transfer indiferent de suma si indiferent ca trimiti sau primesti bani

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here