Facebook nu ține cont de Brexit și anunță că va angaja 500 de oameni în Marea Britanie anul viitor

0
1566
Facebook nu ține cont de Brexit

Facebook îşi va extinde echipa din Marea Britanie cu 50% în 2017, când îşi va deschide noul centru din Londra, compania urmând să angajeze 500 de oameni, inclusiv ingineri, manageri de proiect şi asistenţi de vânzăre, a anunţat gigantul din domeniul tehnologiei, citat de BBC.

„Marea Britanie rămâne unul dintre cele mai bune locuri pentru o companie de tehnologie”, a spus Nicola Mendelsohn, directorul filialei din Londra şi vicepreşedinte al companiei Facebook pentru Europa, Orientul Mijlociu şi Africa.

Noul sediu va fi în Fitzrovia

Noul sediu principal va fi în Fitzrovia, într-un centru care, momentan, se reamenajează. Majoritatea angajaţilor vor fi localizaţi aici.Mendelsohn va anunţa extinderea la conferinţa Confederaţiei Industriei Britanice.În ultimele luni au existat speculaţii în legătură cu faptul că rezultatul referendumului din Marea Britanie (Brexit-ul) ar putea determina companiile să îşi regândească investiţiile.

Facebook urmează Google

Anunţul Facebook vine la doar o săptămână după ce Google a anunţat o investiţie de un miliard de lire în noul sediu principal din Londra şi crearea a 3.000 de locuri de muncă până în 2020.„Decizia Facebook de a se extinde în Londra reprezintă încă o dovadă că puterea Londrei ca centru tehnologic continuă să crească”, a declarat primarul Londrei, Sadiq Khan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here