F64, pasul de la pasiune la business

0
3065

Sa devin medic, sa devin inginer, sa devin avocat, sa devin jucator de fotbal, sa devin actor sau sa cant pe o scena intr-o sala plina cu oameni… care dintre aceste visuri a fost al tau?

Cu siguranta, niciunul dintre noi nu ne-am gandit, copii fiind, ca din visurile copilariei putem castiga si bani. Dar orice vis poate deveni realitate daca muncesti si te dedici in aceasta directie.

De la aceasta premisa a plecat si Marian Alecsiu, co-fondatorul studioului foto – F64.

Marian a fost dintotdeauna pasionat de fotografie si de tot ceea ce inseamna arta fotografica.

Vino sa-l asculti la Conferinta RisCo – Inteligenta Strategica si Suprematie  din 15 iunie- si vei afla cum a transformat visul copilariei si joaca cu aparatele foto Kodak, intr-un business de succes.

Marian Alecsiu este co-fondatorul si General Managerul F64 Studio, lider pe piata echipamentelor foto-video din Romania. Are o experienta de peste 20 de ani in zona de retail foto din Romania iar compania pe care o detine numara in prezent peste 100 de angajati.

A intrat in afaceri imediat dupa revolutie, pornind cu un studio foto deschis in magazinul Unirea. Business-ul a evoluat rapid, F64 Studio devenind un motor activ pentru dezvoltarea comunitatii de fotografi din Romania.

In 2011, sub conducerea lui Alecsiu, F64 deschide cel mai mare showroom foto din Sud-estul Europei, un spatiu generos gandit ca un concept store atat pentru cei care au nevoie de aparatura si accesorii foto si video, cat si pentru cei care vor sa invete sau sa expuna fotografie. Astazi, F64 este cel mai mare magazin online de profil pe piata romaneasca de comert electronic.

Noi am pornit in vremea in care fotografia pe film inca era populara, iar acum avem telefoane si drone cu ajutorul carora sa imortalizam lumea. Ne bucuram, in primul rand, ca evolutia tehnologiei a dus la o democratizare a fotografiei si tot mai multi oameni pot sa isi satisfaca pasiunea. Cat de curand ma astept sa avem prima expoziție cu imagini surprinse din drona si in cativa ani, de ce nu, sa expunem fotografii realizate cu ochelari inteligenti”, a marturisit Marian Alecsiu. 

Asculta-l cum a reusit sa devina lider de piata intr-un domeniu foarte competitiv si invata din experienta lui Marian Alecsiu, la Conferinta RisCo – Inteligenta si Suprematie – Modele de afaceri ale liderilor de piata, din 15 iunie, de la Hotel Pullman, WTC, din Bucuresti.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here