EXCLUSIV! O PERIOADĂ S-A ASCUNS ÎN AMERICA, IAR ACUM…CE DECIZIE-ŞOC A LUAT MILIONARUL CARE S-A IUBIT ÎN SECRET CU MĂDĂLINA MANOLE: A RENUNŢAT LA…

0
106

În urmă cu 15 ani, numele lui apărea zilnic în paginile ziarelor din România. Milionarul despre care s-a scris că a avut o poveste secretă de dragoste cu Mădălina Manole era pe atunci anchetat pentru contrabandă, iar cazul său ajunsese subiect de dezbatere naţională. Până şi premierul de la acea vreme, Adrian Năstase, a intrat în jocul declaraţiilor publice cu privire la Adrian Tărău, care fusese arestat sub acuzaţii grave. ”Nu cred în mandatele de vineri seară”, spunea Năstase despre fiul prefectului PSD de Bihor, Aurel Tărău. Între timp, Tărău Junior a dispărut din viaţa publică, însă CANCAN.RO, a aflat ce decizie-şoc a luat în urmă cu nicio lună!

La începutul anilor 2000, tatăl lui Adrian era unul dintre cei mai importanţi membri ai PSD, aşa că dosarul juniorului (instrumentat, pentru cine nu-şi mai aminteşte!, de celebrul procuror Alexandru Lele) s-a ”diluat”. Apoi, Tărău a fugit în America cu 11.000.000 €, lăsând în urmă acuzaţiile de contrabandă şi spălare de bani, iar acolo a întâlnit-o pe Mădălina Manole. Apropiaţii lor susţineau că a fost o iubire intensă.

Mădălina l-a cunoscut pe Adrian între cele două căsnicii cu Şerban Georgescu şi Petru Mircea. A cântat în Chicago, iar el a venit să o vadă. Tipul, foarte bogat, o urmărea demult şi s-a îndrăgostit de ea. Îi cunoştea toate melodiile, venea după ea la toate concertele. I-a făcut o curte super-romantică, cu lumânări, flori, şampanie, icre. Nu mai vorbim de cadouri. I-a dat maşină, bani, iar de ziua ei un laptop. Voia să-i dăruiască chiar şi un teren„, a povestit Roxana Popescu, textiera şi prietena de suflet a cântăreţei.

Chiar dacă miliardarul, cu trei ani mai mic decât ea, îi făcea toate poftele, Mădălina a refuzat să se stabilească în SUA, aşa încât relaţia lor n-a rezistat.

Se mutase la el acasă, în America, dar era speriată de bombe, după relaţia cu Şerban. Începuse să fie suspicioasă, i se părea că Adrian umblă cu alte femei, pentru că omul mai pleca de acasă şi o lăsa singură. După câteva luni, s-a întors în ţară şi nu a vrut să mai audă de el. Mai mult, toate cadourile primite de la Adrian i le-a înapoiat mamei acestuia„, a mai adăugat Roxana Popescu.

A făcut nuntă imperială la Florenţa!

Destinul i-a adus în cale milionarului însă o altă Mădălina. O tânără din Constanţa, pe care a şi luat-o de soţie. Au făcut cununia la Los Angeles, iar nunta, în 2012, la Florenţa.

Presa dezvăluia, în premieră, la acel moment că meniul a fost bazat pe preparate din fructe de mare, dar şi alte delicatese specifice zonei. Cum era de aşteptat, nu au lipsit mult apreciatele vinuri de colecţie din Toscana. Atmosfera a fost întreţinută de formaţia Provincialii, care a primit un onorariu de 15.000 de euro pentru deplasarea în ItaliaNaş a fost ex-fotbalistul Ionuţ Lupescu (DETALII AICI), iar printre invitaţi s-au aflat milionarul Silviu Prigoană şi Dan Diaconescu. De altfel, despre legătura dintre ”DD” şi Tărău Junior s-a speculat că, de fapt, afaceristul originar din Bihor ar fi fost adevăratul patron al ”televiziunii poporului” şi nu jurnalistul.

La cinci ani de la ultima ştire care a apărut în presă despre el, Adrian Tărău revine acum în prim-plan. CANCAN.ro a aflat ce decizie-şoc a luat milionarul! Stabilit de mulţi ani în SUATărău Junior a hotărât să se rupă definitiv de România şi… a depus cerere de renunţare la cetăţenia română. Din informaţiile noastre, Autoritatea Naţională pentru Cetăţenie a analizat deja cererea omului de afaceri şi, în urmă cu  nicio lună, a aprobat demersul milionarului, aşa încât acesta va rămâne doar cu cetăţenia americană dobândită în trecut.

Tărău a ales aşadar SUA, cu toate că a avut mari probleme şi acolo. În 2010, casele sale din Chicago au fost puse sub sechestru deoarece pe numele lui era dată o decizie judecătorească prin care datora 881.330 de dolari către First Midwest Bank. Cel mai probabil, însă, şi-a rezolvat problemele cu autorităţile americane şi a decis acum să renunţe total la România(I.D.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here