EXCLUSIV Adrian Thiess, prins cu minciuna la conferința de azi! O legendă dinamovistă transmite că nu se va implica în noul proiect de la Dinamo: „Cum își permite așa ceva?”

0
5638

Mihaela Nunweiller, nepoata fostului mare dinamovist Radu Nunweiller și fiica fostului fundaș Lică Nunweiller, a dezmințit ferm informațiile furnizate azi de Adrian Thiesspotrivit cărora unchiul său ar urma să se implice în noul proiect al celor de la Dinamo.

„Radu este foarte supărat, nu e adevărat! Este o manipulare grosolană, cum își permite să implice numele familiei mele în așa ceva? Este o minciună! Unchiul și mătușa mea au fost revoltați când au auzit și au negat ferm orice implicare”, a spus Mihaela Nunweiller pentru GSP.ro.

În vârstă de 73 de ani, Radu Nunweiller a evoluat ca mijlocaș pentru Dinamo în anii ’60-’70. El a antrenat ultima oară în Elveția, în 2009.

„Unul dintre oamenii-cheie din această tranzacție a condus multe cluburi din Europa. A lucrat și cu Radu Nunweiller. Și el va fi implicat în acest proiect” – Adrian Thiess

Astăzi, într-o conferință maraton, Adrian Thiess a vorbit încă o dată despre grupul de investitori misterioși care ar fi interesați de preluarea lui Dinamo (detalii, aici).

Thiess, noi promisiuni pentru fanii dinamoviști, într-o conferință-maraton: „Facem noul Dinamo Kiev cu Marica, Andone și Nunweiller”

Vineri, 30 Martie

Într-o conferință de presă maraton, Adrian Thiess a vorbit din nou despre grupul de investitori care este interesat de cumpărarea lui Dinamo.

Omul de afaceri a detaliat planurile pe care cumpărătorii le au și a anunțat că există discuții cu un potențial președinte de club, care este „tânăr, cu expertiză și cu școală, dar care nu a mai condus un club. E de la Dinamo”.

„Pe 6 martie s-a semnat un non disclosure agreement. Și am discutat cu Nicolae Badea și Ionuț Negoiță. Investitorii au capacitatea financiară de a se implica la un asemenea club. Vor un proiect pe termen lung, un proiect occidental. Au principii corporatiste de a conduce un club. Dinamo este o echipă cu potențial. Am vorbit cu mulți oameni, printre care Marica și Andone, care îmi sunt prieteni.

Da, investitorii se uită la meciuri. Au văzut partida cu Gaz Metan. Unul dintre oamenii-cheie din această tranzacție a condus multe cluburi din Europa. A lucrat și cu Radu Nunweiller. Și el va fi implicat în acest proiect. Unii investitori au potențial financiar, iar alții au mulți ani în domeniu. E un mix perfect. Da, unii sunt elvețieni.

Sunt implicați în managementul mai multor cluburi. Sunt de mai multe naționalități. Se va adopta modelul lui Igor Surkis, modelul Dinamo Kiev. Ne vom baza pe jucători români, dar vom aduce și 2-3 jucători străini, jucătorii pe care acum clubul nu își permite să îi aducă. Acest grup de investitori deține și fotbaliști, care vor veni la echipă.

Președintele clubului va fi român, 90% din conducere va fi formată din români. Există și un potențial președinte care este român. E tânăr și n-a condus niciun club. Dar are expertiză și are multă școală. Are legătură cu Dinamo. După 12 aprilie vom începe în forță negocierile. Spre finalul lunii mai ar trebui sa semneze actele”, a declarat Adrian  Thiess la conferința de presă.

În vârstă de 73 de ani, Radu Nunweiller a evoluat ca mijlocaș pentru Dinamo în anii ’60-’70. El a antrenat ultima oară în Elveția, în 2009.

„Am vorbit cu Negoiță despre stadion. Era foarte bucuros. Mi-a zis că va avea peste 20.000 de locuri” – Adrian Thiess

citeste mai mult pe gsp.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here