Eveline Păuna a renunțat la colaborarea cu ministrul Sportului, Eduard Novak

0
1144

Eveline Păuna a renunțat la colaborarea cu Ministerul Sportului unde deținea funcția de consilier al ministrului, ocupându-se de Comunicare. Ea s-a alăturat echipei condusă de Eduard Novak în luna februarie. Astăzi pe Facebook Eveline Păuna susține că a făcut o alegere profesională care o onorează, fără a oferi însă alte detalii sau a clarifica despre ce plecare este vorba.

Tânăra este expertă în comunicare (master în comunicare mediatică și publicitate), și a condus multe campanii de comunicare, în special în domeniul social și cultural.

Absolventă a Programului Național de Formare pentru Jurnaliști în Domeniul Egalității de Șanse și Gen, Eveline Păuna și-a făcut stagiatura în comunicare la Bruxelles, în cadrul Consiliului și Parlamentului European. De asemenea, a lucrat un deceniu în presă – presa scrisă, TV și radio.

În ciuda vârstei sale (32 ani), a publicat mai multe cărți de succes, printre care amintim: „Să cultivăm recunoștința”, „Povestea unui jurnalist – Ion Marin”, ”Marile Întâlniri – Nemuritorii”, „Femeia la 30 de ani” și “Dincolo de ferestre”.

Mai jos, prezentăm integral mesajul postat pe pagina sa de Facebook:

”Astăzi mi-am început ziua citind o povață care a avut ecou în sufletul meu. În engleză sună mai bine, dar încerc aici o traducere aproximativă: spune așa, pilda, ”ești răspunzător pentru acțiunile tale doar în fața a doi oameni – copilul care ai fost la 8 ani și bătrânul care vei deveni la 80. Fă-l mândru pe acel copil și împlinește-i visurile și, în egală măsură, fă-l mândru și pe bătrânul înțelept care vei deveni că ai trăit și trăiești corect și frumos, fără să te rușinezi”. Eu cred în puterea acestor Cuvinte și mai cred și în Timp. Deși sunt o nerăbdătoare, Timpul a avut bunătatea să îmi arate întotdeauna că Dumnezeu mă ține de mână și mă scapă din situații în care nu trebuie să fiu, pentru că nu e bine pentru mine. Acum cred cu tărie, poate mai mult decât oricând, că sunt absențe mult mai onorante decât prezența! Acesta este gândul către finalul unei zile când am făcut o alegere profesională care… mă onorează! În trecut, de câte ori eram nedreptățită, îmi îmbrățișam proiectele, dorindu-mi să-mi apăr ideile. Acum nu fac așa pentru că sunt sigură că folosindu-te de penele altuia te poți doar împodobi, dar nu poți zbura. Iar mie îmi place Zborul și nu am frică de Înălțimi. Eu mă pot uita oricând în ochii oamenilor, unii nu au această putere. Pe cine mă bazez?! Pe mine, simpatică, deșteaptă și cuminte, așa cum mă cunosc atâția Oameni! Desigur, aceste calități, pe termen scurt se pot întoarce ”împotriva” ta, dar pe termen lung tocmai ele sunt cele care te fac să ții fruntea sus, demnă și luminoasă.

Sunt bucuroasă pentru oamenii dragi pe care i-am întâlnit și pentru care sunt oricând la un telefon distanță. Dar ei știu asta deja!

Ăăăă, nu plec de la Teatru! ”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here