“Eurolines”-ul a intrat în faliment si Arena Leilor de la TVR este o teapa

0
2520

S-a anunţat că “Eurolines”-ul a intrat în faliment – AICI. Prezentarea a fost dubioasă, astfel încât unii au înţeles că are legătură cu ţara noastră.

Nu e vorba de TOURING EUROLINES SA Bucureşti (CUI/CIF: 19861737), firmă controlată de Dragoş Michael ANASTASIU (foto). Ştirea se referă la compania din Franţa. Societatea lui Dragoş Michael ANASTASIU este bine-mersi!

Nu acelaşi lucru s-ar putea spune despre cei ŢEPUIŢI (acesta e cuvântul corect) în cadrul emisiunii ARENA LEILOR de la TVR.

Cei care au participat la emisiune şi cărora li s-a promis o investiţie din partea specialiştilor care analizau ideea de afaceri (ANASTASIU, GHENEA şi ceilalţi)… nu au primit banii fluturaţi la televizor!

Eu cred că Dragoş Michael ANASTASIU, un om aparent onest, eventual şi ceilaţi juraţi, o să ne explice cum a fost cu emisiunea de la TVR!

În sensul că o să ne spună dacă chiar a existat UN ANGAJAMENT FINANCIAR de susţinere pentru cei care veneau cu propuneri de afaceri… sau a fost o şmecherie, din care au câştigat doar “investitorii”, în sensul că au fost singurii remuneraţi în emisiunea respectivă… plus că au auzit ceva idei de afaceri interesante!
…………….
IMPERIUL LEILOR de la ProTv… e o altă discuţie, poate ne spune marele investitor MURAD câţi bani a investit în afacerile concurenţilor!

Scrie supervizor.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here