Ensight Management Consulting recrutează stagiari în domeniul consultanței de management

0
3629

Ensight Management Consulting lansează prima campanie de recrutare de studenți și absolvenți pentru programul de internship din acest an.

În fiecare an, de 7 ani, liderul pe piaţa companiilor româneşti de consultanță în management, organizează evenimente de selecție de stagiari pentru programul de internship.

Ensight Internship Challenge se adresează studenților din anii terminali și absolvenților, de universitate sau program de master din țară și străinătate, care doresc să urmeze o carieră în domeniul consultanței de management și financiară. Anul acesta, evenimentul va avea loc în data de 22 aprilie.

Selecția se va face pe baza soluționării în echipă a unui studiu de caz, iar cei mai buni dintre candidați, care vor arăta dinamism, pasiune și creativitate, vor avea posibilitatea de a lucra alături de consultanții Ensight pe diferite proiecte timp de trei luni, vor învăța metodologia de lucru și vor beneficia de oportunități de dezvoltare profesională.

‘Primul pas în carieră e mai important decât crezi’ este mesajul campaniei Ensight Internship Challlenge 2016 și subliniază importanța unui program de internship pentru un absolvent la începutul carierei și necesitatea ca acest program să ofere absolventului un cadru real de dezvoltare profesională.

Cei interesați de acest program sunt rugați să se înscrie prin completarea unui formular accesibil pe www.ensight.ro/internship până la data de 13 aprilie 2016.

De asemenea, studenții sunt invitați să participe la prezentările susținute de către consultanții Ensight în universitățile din capitală. Mai multe informații sunt disponibile pe pagina de eveniment.

Ensight Management Consulting (www.ensight.ro) este liderul pe piaţa companiilor româneşti de consultanță în management, raportat la cifra de afaceri și numărul de consultanți.

De la înființarea sa în anul 2000, Ensight a evoluat continuu, dezvoltând un portofoliu complex de servicii de consultanță pentru următoarele arii de activitate: strategie, operațiuni, financiar, resurse umane și tehnologie, oferind astfel soluții integrate de consultanță și răspunzând nevoilor din ce în ce mai complexe ale companiilor.

Din anul 2014, Ensight Management Consulting este membru fondator al uneia dintre cele mai puternice rețele de consultanță în management din Europa: Nextcontinent, cu 33 de birouri în 28 de țări și o echipă de 1.100 de consultanți.

Ensight Management Consulting
Mobile: +40746284541
[email protected]
www.ensight.ro

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here