Elevii şi studenții din Iaşi beneficiază de reduceri la călătoriile cu transportul în comun, achitate prin aplicația 24pay

0
1019

Banca Transilvania, PTP Online şi Compania de Transport Public lansează pentru elevii şi studenții din Iaşi opțiunea de a plăti cu telefonul mobil, prin aplicația 24pay, transportul în comun în localitate. Mai mult decât atât, biletele şi abonamentele achiziționate astfel sunt la prețuri speciale, cum ar fi discount de 50% sau 100%.

Lansarea vine după popularitatea înregistrată deja de 24pay în Iaşi, unde, din august şi până în prezent, au fost achiziționate peste 70.000 de bilete şi abonamente prin intermediul aplicației.  Partenerii acestei inițiative extind astfel adresabilitatea facilității de a plăti cu telefonul mobil, prin oferirea de reduceri celor peste 100.000 de elevi şi studenți care învață în Iaşi. Plățile pentru achiziția biletelor sau abonamentelor sunt derulate prin soluția de plată cu cardul pusă la dispoziție de Banca Transilvania.

BT şi PTP Online – compania care a dezvoltat aplicația 24pay şi membră a grupului de firme Ecco Group Development – şi-au propus să contribuie împreună la dezvoltarea serviciilor online în domeniul transportului public, o arie mai puțin acoperită în România. Facilitatea a fost lansată în următoarele oraşe, alături de Iaşi: Arad, Brașov, Râmnicu Vâlcea, Timișoara şi Sibiu.

Detalii despre folosirea 24pay:

  • Aplicația poate fi descărcată gratuit din Google Play sau App Store.
  • Este necesară înrolarea în 24pay a unui card Visa sau Mastercard, emis de oricare bancă.
  • Pentru a beneficia de discount, studenții şi elevii trebuie să aibă, de asemenea, cardul de reducere ElStudis, care poate fi obținut de la instituția de învățământ la care aceştia învață sau de la Compania de Transport Public Iaşi.
  • Prin scanarea codului QR de pe cardul ElStudis cu aplicația 24pay, elevii şi studenții vor ajunge direct pe pagina de selecție a biletului sau abonamentului, aşa încât nu mai este necesară scanarea codului QR afișat în stații sau în mijloacele de transport în comun, cum este în cazul altor tipuri de utilizatori.

Banca Transilvania este parte a comunității din Iaşi din 1997. La nivel de județ, are aproape 100.000 de clienți – dintre care peste 10.000 sunt companii -, 13 unități în Iaşi, Paşcani, Târgu Frumos şi Hârlău, dar şi 170 de persoane în echipă.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here