Drept la replica FR Box

0
2096
Federatia Romană de Box este consternata sa vadă ca la fiecare lucru pozitiv pe care îl face, totul se transforma intr-un articol negativ al ziaristului Marian Ursescu de la Gazeta Sporturilor. Acest ziarist critica FRB încă din 2013, atacând de exemplu Centura de Aur din 2013, la care FRB a adus Cuba după 25 de ani in România. Marian Ursescu a început de câteva luni a început o campanie furibunda de denigrare a FRB, in urma căreia Rudel Obreja a cerut alegeri anticipate la FRB.
Folosind câștigarea de către România a Campionatului European Under 22, Marian Ursescu își continua seria de dezinformări susținând ca FRB e falimentara. Probabil ca ziaristul lucrează la ANAF și știe cum se declara falimentul unei societăți. Tot el a susținut ca FRB are conturile blocate, lucru care ar fi fost demontat intr-o reala ancheta jurnalistica in numai 3 minute printr-un simplu telefon.
Ca de obicei in articol sunt strecurate mai multe neadevăruri, susținându-se ca FRB ar fi avut știință de datoria pe care Asociația de Box Braila o are la unul dintre hotelurile din Lacul Sărat încercând sa pună in cârca FRB o problema contractuala între Asociația Județeana de Box Braila și o societate comercială privata. FRB va cere lămuriri despre aceasta situație Asociației Județene de Box Braila.
Luni 6 Noiembrie la ora 13:00, la sediul MTS, FRB va organiza o conferința de presa in care va prezenta detaliile viitorului Campionat European organizat in 2018 in România. FRB va fi pregătită pentru a demonta cu acte dezinformările lansate de Marian Ursescu prin intermediul unui ziar respectabil și a raspunde la orice curiozitate a ziaristului care, întâmplator sau nu, preia declaratiile pe care le face pe Facebook Rudel Obreja și le însușește.
Reamintim ca Rudel Obreja a fost condamnat de Comisia de Disciplina a AIBA pentru corupție in box, aceiași care acum l-a suspendat pe președintele Wu, lucru pe care Marian Ursescu a uitat sa îl precizeze in interviul făcut cu Rudel Obreja, prezentat ca mare instanța morala in box. Obreja mai este condamnat definitiv și irevocabil la 3 ani de închisoare cu suspendare pentru că i-a cerut lui Sorin Ovidiu Vîntu un milion de euro pentru a interveni la judecători de la Înalta Curte de Casație și Justiție și condamnat la 5 ani de închisoare cu executare in prima instanța pentru complicitate la luare de mintă și evaziune fiscală in Gala Bute.
Federatia Romană de Box

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here