Dragnea o apara pe Dancila pe facebook, in timp ce isi face selfie-uri

0
1219

Liviu Dragnea a ales de aceasta data sa petreaca 1 mai in Romania. Daca in alti ani se relaxa in Brazilia sau alte destinatii exotice, in acest an a ales sa mearga pe litoralul romanesc. Si, ca sa evidentieze faptul ca este alaturi de romani in aceste zile, a facut o postare pe facebook prin care le multumea politistilor pentru actiunile de fluidizare a traficului.

”Vreau să le mulțumesc agenților de la Poliția Rutieră pentru eforturile deosebite făcute azi pentru fluidizarea traficului. Nu știu cum a fost în alte zone, însă pe drumul dinspre mare spre București se circulă destul de bine, ținand cont de numărul uriaș de mașini. Eu chiar acum intru în București și am facut doar două ore! Pentru a nu primi critici sau amendă, că scriu mesaje fiind la volan, vreau să vă spun că eu dictez mesajele și Irina le postează. Și acum să vedem cum e traficul prin București”, a spus Dragnea.

Totusi, internautii au avut indoieli ca postarea ar fi facuta chiar de Dragnea, asa ca a venit provocarea ca acesta sa isi faca un selfie pentru a prezenta credibilitate. Liderul PSD s-a pozat la volan, cerand lada de bere pe care cineva i-a promis-o in schimbul unui selfie.

Trecand la lucruri mai serioase, printre comentariile primite, au fost si pareri despre Viorica Dancila, careia Liviu Dragnea nu a ezitat sa ii ia apararea: ”Cât despre 20-20, aș vrea să vă explic ceva: la Bruxelles, când se discută despre 2020, în general se folosește expresia “twenty-twenty”. Doamna Prim-ministru, obișnuită cu această expresie, în engleză, a folosit-o și în românește. Este un automatism, nu o mare greșeală”, a susținut președintele PSD.

Un alt aspect dezbatut in cadrul postarii facute de Liviu Dragnea au fost si problemele pe care le-au intampinat cand au vrut sa plateasca taxa de la Fetesti, de pe telefon. Liderul a dat vina pe o companie de telefonie mobila, luand apararea colegilor ce se ocupa de buna functionare a sistemului. In replica, un ziarist i-a replicat sarcastic: ”Soros e de vină. Și multinaționalele. Nu CNAIR si MT, unde sunt oamenii competenți puși de PSD! La mulți ani, btw!”, referindu-se la discursul naționalist-populist promovat de liderul PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here