Dragne & Asociații, pe primul loc în Litigii, Arbitraj, Restructurări și Insolvență, Legal 500 – 2017

0
1320

În ediția publicată în 12 aprilie 2017, The Legal 500 Europe, Middle East and Africa a reconfirmat prima poziție în clasament pentru Dragne & Asociații înLitigii & Arbitraj. În acest an, Ghidul a poziționat Dragne & Asociații pe Locul I și în domeniul Restructurări & Insolvență, remarcând activitatea societății și în alte trei categorii: Drept Bancar și Piețe de Capital, Drept Comercial și Achiziții, Construcții și Imobiliare.

De asemenea, Dragne & Asociații se află pe primele poziții și în clasamentele realizate, atât la nivel internațional, cât și local, de Chambers Global Guide și Chambers Europe Guide în domeniile Litigii & Arbitraj, Restructurări & Insolvență.

Societatea este vazută ca „una dintre cele mai profesioniste societăți de avocați de pe piață”, iar clienții „au apreciat calitatea înaltă a sfaturilor juridice acordate în fiecare proiect”. Avocații sunt „foarte implicați în proiectele pe care le gestionează”, „asigurând succesul în dosare controversate”, au adăugat clienții.

Lista integrală a domeniilor în care societatea a fost remarcată, precum și avocații apreciați este disponibilă aici:

Legal 500

Chambers Global, Litigii & Arbitraj

Chambers Europe, Litigii & Arbitraj și Chambers Europe, Restructurări și Insolvență.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here