Două milioane de clienți ai Băncii Transilvania folosesc aplicația BT Pay

0
2805

Gabriela Nistor, Banca Transilvania:De-a lungul anilor, BT Pay și-a păstrat poziția de leadership prin lansarea constantă de facilități

Două milioane de persoane folosesc BT Pay pentru bankingul de zi cu zi. Fiecare al doilea card emis de Banca Transilvania este în format digital, înrolat în BT Pay.

BT Pay a devenit un super-app de banking și payments, care are inclusiv opțiuni complementare: donații, oferte şi sănătate. Cu ajutorul său pot fi făcute plăţi contactless, transferuri de bani, plata facturilor, confirmarea cumpărăturilor online sau donații. De asemenea, aplicația ajută la gestionarea cardurilor, inclusiv originarea de carduri de credit și overdraft-uri full online, precum și la retragerea de bani de la bancomat fără a mai fi nevoie de cardul fizic.

Ce se întâmplă într-o zi cu ajutorul principalelor funcționalități ale BT Pay, conform cifrelor la zi:

  • 250.000 de plăți cu telefonul;
  • 100.000 de transferuri de bani;
  • 150.000 de confirmări ale cumpărăturilor online;
  • 1,5 milioane de verificări a banilor din cont;
  • 2.000 de plăți facturi/zi prin opțiunea lansată recent, Plăți facturi.

BT Pay este aplicația wallet care a deschis drumul către plățile contactless cu telefonul, prima de acest tip lansată pe piața de payments din România. Patru ani de BT Pay înseamnă formarea de comportamente noi, un alt mod de a face plăți – fie ele cumpărături la comercianți sau transferuri de bani -, dar și de a interacționa cu banca. De-a lungul anilor, aplicația și-a păstrat poziția de leadership prin lansarea constantă de facilități, așa cum vom face și de acum încolo. BT Pay este cea mai bună opțiune de banking la distanță pentru clienții noștri”, declară Gabriela Nistor, Director General Adjunct, Head of Retail Banking & Network, Banca Transilvania.

Cel mai nou White Paper al băncii este despre aplicația BT Pay.

Aplicația poate fi descărcată gratuit de pe Google PlayApp Store sau Huawei App Gallery.

Banca Transilvania | Relaţii Publice & Comunicare

Despre Banca Transilvania:

Banca Transilvania este cea mai mare bancă din România şi principalul finanţator al economiei, acoperind toate segmentele de clienți și linii de business în sectorul financiar. Cu o poveste începută în urmă cu aproape 30 de ani, are peste 19% cotă de piaţă, 3,4 milioane de clienţi, peste 9.000 de angajaţi, soluţii de online banking şi 500 de sedii în 180 de localităţi. Este în topul celor mai valoroase 500 de branduri bancare din lume, pe locul 302, conform Brand Finance Banking 500 (2022). Dincolo de banking, BT doreşte să aibă impact pozitiv în România, atât pentru oameni, cât şi pentru business şi mediu.

# # #

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here