Doroftei se plânge că va deveni muritor de foame, dar nu a ridicat niciodată un pai de jos şi pe unde a lucrat s-a ales praful de toţi…Exemplu FRBox…Pentru spaţiul pus la dispoziţie de Primăria Ploieşti nu a plătit nicodată niciun leu

0
2688

Fostul campion mondial la box, Leonard Doroftei (47 de ani), cetăţean de onoare al municipiului Ploieşti, este obligat să renunţe la spatiul obţinut în urma  unei asocieri cu Primăria Ploiești si unde in prezent functioneaza un pub.

Doroftei spune că a primit o notificare din partea administraţiei locale, în care i s-ar cere să evacueze spaţiul până pe 25 august, pe motiv că îşi desfăşoară activitatea într-un bloc încadrat în clasa I de risc seismic.

Problema pleacă de la legislaţia adoptată în urma incendiului din clubul bucureştean Colectiv, prin care agenţii comerciali care au program cu publicul nu mai au voie să funcţioneze în clădiri cu bulină. În acest sens, Primăria Ploieşti a notificat, în primăvara lui 2016, mai mulţi agenţi economici, printre care şi cei care au puncte de lucru în blocul CC Vest, situat pe Bulevardul Republicii, în buricul târgului, acolo unde se află şi Doroftei Pub. Interesant e că Doroftei susţine faptul că doar el ar fi primit această înştiinţare, nu şi restul locatarilor din imobil.

“După 25 august, voi fi şomer, muritor de foame. E dureros, dar asta se întâmplă când îmbătrâneşti… Eşti aruncat la gunoi. În urma cu 11 ani am investit, conform contractului de asociere, 170.000 de euro. Trebuia să-mi spună de la bun început ce probleme are blocul. Această afacere reprezintă sursa de venit din care îmi întreţin familia” a mărturisit fostul pugilist, pentru Observatorul Prahovean.

De partea cealaltă, Adrian Dobre, primarul din Ploieşti, susţine că Doroftei a primit notificarea de eliberare a spaţiului încă de anul trecut. În consecinţă, ar fi avut suficient timp astfel încât să găsească o nouă locaţie pentru local şi să nu ajungă într-o situaţie limită.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here