Documentul care dovedește că Eugen Teodorovici a mințit!

0
1713

Preşedintele Comisiei economice din Senat, Florin Cîțu, după ce a făcut câteva verificări, îl demască pe ministrul Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici, care afirmase în urmă cu ceva timp că a primit aprobarea pentru înființarea Fondului Suveran de Investiții din partea Eurostat.

Acesta a publicat dovada prin care arată faptul că oficialii europeni nu și-au dat acordul pentru Fondul Suveran de Dezvoltare și Investiții (FSDI), adoptat în Parlament de către majoritatea PSD-ALDE. Cei de la Eurostat precizează faptul că FSDI este în stadiul de analiză, iar în corespondența cu Ministerul de Finanțe nu au exprimat un punct de vedere clar.

”Teodorovici pune gogonele vara!

De câteva luni aşa -zisul ministru de finanțe se laudă (v-ați obişnuit deja) pe unde apucă că Eurostat i-a dat aprobarea pentru maneaua economică “FSDI”.

I-am spus că nu-l cred, îl cunosc prea bine, şi am cerut opinia Eurostat. Este clar pentru toată lumea. Atunci când cineva caută credibilitate în guvernul României, nu se uită la ministrul finanțelor publice”, scrie Florin Cîțu.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here