Doctorul Alexandru Epurescu obtine in instanta desfiintarea solutiei date de Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 3 Bucuresti, de clasare a cauzei privind savarsirea infractiunii de inselaciune dar de doua luni nu se mai intampla nimic

0
2325
Obiectul dosarelor din justiţie deschise în instanţă împotriva băncilor este reprezentat de clauzele abuzive, variaţiile pe dobânzi fiind cele mai frecvente

Intr-un update din data de 2 martie 2017 la articolul „Înşelăciune cu epoleţi, de 900.000 euro. În rolul principal, o angajată a Corpului de Control al ministrului de interne… Cel înşelat: “Aproape 1 milion de euro… Un fleac… M-au ciuruit financiar folosind numele chestorului Ardelean” (citeste aici:  http://www.sfin.ro/recomandari/inselaciune-cu-epoleti-de-900-000-euro-in-rolul-principal-o-angajata-a-corpului-de-control-al-ministrului-de-interne-cel-inselat-aproape-1-milion-de-euro-un-fleac-m-au-ciuruit-financiar/) va informam pe pe data de 13.03.2017 se va da solutia in acest caz deopotriva consternant si aiuritor.

La final ma intrebam: „Oare cui va aduce ghinion ziua de 13?” Ei bine, de aceasta data, se arata că celor doua doamne care s-au infruptat din averea doctorului Alexandru Epurescu: David Alina Costella si Stegaru Alina Georgiana, instanta desfiintand solutia de clasare a urmaririi penale privind savarsirea infractiunii de inselaciune si timitand cauza Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 3 Bucuresti pentru completarea urmaririi penale.

13.03.2017
Ora estimata: 08:30
Complet: CC 6 Penal
Tip solutie: Soluţionare
Solutia pe scurt: În baza art. 341 al. 6 lit. b C.p.p. admite plângerea formulată de petentul EPURESCU ALEXANDRU, cu domiciliul ales pentru comunicarea actelor de procedură la Cab. av. “Dumitrica Nuţi” , cu sediul în …, împotriva ordonanţei din data de 15.09.2016, pronunţată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 Bucureşti, în dosarul nr. 3483/P/2014, prin care s-a dispus clasarea cauzei privind săvârşirea infracţiunii de înşelăciune, faptă prev. de art. 244 alin. 1 C.pen. Desfiinţează soluţia atacată şi trimite cauza Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 Bucureşti, pentru completarea urmăririi penale. În baza art. 275 al. 3 C.p.p., cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Definitivă. Pronunţată în camera de consiliu azi, 13.03.2017 .
Document: Încheiere finală (dezinvestire)    13.03.2017

Extras de pe Portalul Instanţelor de Judecată: portal. Just.ro

De la acel moment dătător de speranţe doctorului din tristă poveste s-au scurs mai bine de două luni timp în care nu s-a mai întâmplat nimic. Nici măcar motivarea instanţei, fără de care nu se poate întreprinde nimic, nu a fost redactată.

Ştim cu toţii, am aflat, cât de aglomerate sunt instanţele de judecată dar în acest caz, fiecare zi de întârziere poate să diminueze considerabil şansele de recuperare a prejudiciului adâncind drama unui om care a fost odată pe marginea prăpastiei.

Aşteptăm şi urmărim cu interes evoluţia acestui caz.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here