Directorul general al Oracle România, Sorin Mîndruţescu, a declarat la ieşirea de la DNA că Oracle nu e parte din acest dosar, considerând că e vorba despre ”o regretabilă neînţelegere”

0
1281

Directorul general al Oracle România, Sorin Mîndruţescu:

Singurul lucru pe care aş vrea să îl spun e că compania Oracle nu e parte din acest dosar. Considerăm, din datele care ne-au fost puse la dispoziţie, că este vorba de o regretabilă neînţelegere. Împreună cu avocaţii noştri vom încerca să aducem în zilele următoare probele noastre pentru a încerca să rezolvăm această regretabilă neînţelegere.”

Sorin Mîndruţescu a sosit miercuri seară, la sediul DNA, afirmând că în opinia sa este vorba despre o neînţelegere. 

Nu ştiu, acum aflăm. Consider că este o neînţelegere. Vom vedea”, a declarat Mândruţescu la sosirea la sediul DNA, fiind întrebat în legătură cu acuzaţiile care i se aduc.

Procurorii DNA au făcut miercuri percheziţii la sediul Oracle România, directorul general al companiei Sorin Mîndruţescu anunţând la acel moment, prin intermediul avocatului, că nu cunoaşte acuzaţiile şi că va cere să afle mai multe elemente din dosar, însă, a precizat că, fiind o procedură în curs, va rămâne rezervat cu declaraţiile.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here