Directorul firmei Leoni, înjunghiat

0
1739
Directorul firmei Leoni, înjunghiat

Directorul francez al societății Leoni, Luc Nenon, a ajuns, vineri după-amiază, la spital, după ce a fost înjunghiat, principalul suspect fiind soţia lui, care a fost audiată imediat.

Potrivit anchetatorilor, directorul firmei Leoni, Luc Nenon, se afla, vineri după-amiază, acasă, într-o locuinţă închiriată la ieşirea din Piteşti spre Slatina, iar la un moment dat acesta a mers pe jos la o spălătorie situată la circa 200 de metri de casă, sângerând.

,,My wife,,

„Vorbea la telefon. Am văzut că sângerează la umăr. I-am dat cămaşa jos şi l-am pansat până a venit Salvarea. A spus <my wife> (soţia mea – n.r.)”, a declarat un bărbat de la spălătorie care l-a ajutat pe director.

Angajaţii spălătoriei au chemat Ambulanţa, iar un echipaj de terapie intensivă mobilă l-a stabilizat pe bărbat şi l-a dus la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Piteşti. Bărbatul are o rană adâncă în zona omoplatului drept.

Mai multe echipaje ale IPJ Argeş au ajuns pe Calea Craiovei din Piteşti, acolo unde s-a primit o solicitare pentru un bărbat înjunghiat. A fost solicită o ambulanţă care l-a transportat pe bărbat la spital. Se fac cercetări pentru stabilirea situaţiei de fapt”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş, Mădălin Zamfir.

Soția era beată

Surse din cadrul anchetei au declarat că principalul suspect în acest caz este soţia lui Luc Nenon care, deşi le-a spus anchetatorilor că este beată, a fost dusă la audieri. Conform aceloraşi surse, a fost cerut sprijinul Ambasadei Franţei pentru asigurarea unui elicopter care să-l transporte pe Luc Nenon la un spital din Capitală.

Leoni este unul dintre cei mai mari furnizori de produse pentru compania Dacia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here