Din ciclul, dacă ai off-shore poate vrei la Londra… Astazi

0
2671

O SUPERBĂ CASĂ CONSTRUITĂ ÎN STIL VICTORIAN

Dacă plănuiţi să vă mutaţi în apropierea Londrei, vă recomandăm Chiswick, o zonă cu un potenţial minunat, situată în vestul marii metropole britanice unde puteţi opta pentru o superbă casă cu patru dormitoare, construită în stil victorian.

 Aflată la marginea Bedford Park, poziționata perfect pentru accesul la High Road și la principalele staţii de metrou, frumoasă proprietate are un preţ de vânzare de 1.600.000 lire sterline.

Priory Road, Chiswick, London, W4
4 dormitoare, living dublu, sufragerie, 2 băi, terasă şi grădină.
O proprietate cu o suprafaţă totală de 548 mp, excepţional decorată.

casa stil victorian

Casa are spaţiu pentru petrecerea timpului liber care beneficiază de multă lumină naturală datorită poziţionării sale perfecte pe linia Est-Vest.

casa victoriana1 stil victorian-2

La parterul ridicat se află livingul dublu cu parchet din lemn stratificat care oferă o zonă spațioasă, modernă, multifuncţională, cu aspect viu. Din living se deschide accesul către un studio care poate fi amenajat fie ca birou fie ca cel de-al patrulea dormitor. Acesta beneficiază de o terasă cu vedere spre frumoasa curte interioară cu spaţii pavate şi grădină, orientate spre vest.

stil victorian-3

Tot la parter, există o altă zonă impresionantă de sufragerie, cu intrare frontală separată şi acces la una dintre toalete. De aici accesul se continuă către bucătăria cu zonă de mic dejun, complet şi modern echipată, gamă largă aragaz și instalație pentru dedurizare a apei.

casa anglia casa anglia-2 casa anglia-3

La cele două etaje se găsesc: dormitorul matrimonial de dimensiuni impresionante cu facilităţi en-suite şi şemineu alaturi de două dormitoare duble cu dressinguri încorporate și o baie uriaşă, încălzită prin pardoseală, cu cadă şi zonă de duș separată.

casa londra victorian 1 casa londra victorian 2 casa londra victorian 3 casa londra victorian 4 casa londra victorian 5

Această proprietate este situat la 800m de stația de metrou Chiswick Park, la 1.200m de Turnham, stația de metrou Green și la mică distanță de magazine, restaurante, facilități și alte legături de transport pe care le oferă cunoscutul Chiswick High Road.

casa londra victorian 6

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here