Despre probele solicitate de Antena3 in interventia mea din urma cu doar cateva minute…

0
625

Despre probe. Tocmai am avut o interventie in direct la Antena3, referitor la bonusurile/stimulentele/cele 14 salarii anuale plătite angajaților Romatsa in anul de criza 2021 (ei iau 14 salarii desi au contractat un imprumut de 466 de milioane de lei de la o banca comerciala – care primeste dobanda, imprumut din care se platesc si salariile 13-14 (bonsurile).

Pe scurt am aratat ca este vorba despre #nimicpentrupopulatie, in care toata lumea (mai putin poporu’) castiga: castiga angajatii Romatsa in super criza – inclusiv pentru ei (care nu sunt platiti cu salariul mediu pe economie), castiga banca creditoare (dobanzi mari, riscuri zero), castiga pilele dă stanga si dă dreapta de la Romatsa, așa cum se intampla in toate institutiile/companiile cheie ale statului roman tratate drept sinecuri de diversi derbedei.

Am dat ca exemplu situatia din ASF, unde un hot de TVA si hot de cuvinte, Nicu Marcu, castiga 100.000 de lei pe luna, dandu-si bonusuri in anul in care a esuat a surpaveghea piata asigurarilor (2020), incearcand sa fure tot de la populatie si companii ca sa acopere gaura (tentativa ticaloasa a decontarii directe).

Mi s-au cerut probe de catre Nadina. Am indicat articolul meu de pe blog, publicat in 12 mai 2021 (Presedintele ASF de la hot de cuvinte la hot de TVA si la escrocarea unei societati a statului). Am spus si de ginerele lui Paul Stanescu – Marius Robert Modan, avansat de hotul de TVA ca sef serviciu in ASF, unde ajunge si el la 4.000 de Euro pe luna.

Am fost intrebat de probe. Le gasiti pe blog in articolul publicat in 19 Aprilie 2021 (De ce sa ai o cariera pe bune si sa castigi muncind pe branci cand prin frauda stiintifica ajungi sa castigi mai bine decat 99% din populatie)?

Am zis si de BNR, unde turnatorul Securitatii Manole, in anul de criza 2020 in care a tinut dobanzile in Romania mai mari decat in Botswanasi-a marit salariul lunar cu 7,6% si a mai luat astfel inca 14.000 de Euro anual (Articolul de pe blog din 15 iulie 2021).

Am mai zis si de sinecura oferita lui Dancila (4000 de Euro pe luna ca sa nu faca nimic din calitatea de ,,consilier strategie pentru aderare la zona Euro”, in fapt o mita achitata lui Dancila pentru ca s-a sucit si i-a mai dat posibilitatea fostului turnator sa incaseze inca un milion de Euro, bani albi, pentru un mandat la BNR. Articolul il gasiti tot pe blog.

Si am mai zis si despre pretendentul Zavorancei, Tudy, cel care o freaca acum la BNR, tot pe 4.000 de Euro, ceea ce ii permite lui Mugur Isarescu sa iasa cu rezultatele privind tintirea inflatiei, pe fata. As mai fi zis la Antena3, la interventia mea a fost oprita brusc, probabil din lipsa de timp. #nimicpentrupopulatie.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here