Deontoloaga DNA-procuroarea Ana Dana- mi-a cerut imperativ să-l denunț pe Radu Mazăre

0
10299
dna

Omul de afaceri Elan Schwartzenberg, fugit din ţară în Israel de peste şase ani şi urmărit internaţional, a declarat într-un interviu acordat B1 TV că în 2013 un avocat din Israel i-a scris Laurei Codruţa Kovesi pentru a o anunţa că îl reprezintă şi că doreşte să vină în România pentru a afla care sunt acuzaţiile care i se aduc. Procurorul-şef al DNA i-a răspuns, însă, că nu-i acordă audienţa şi că învinuirile îi vor fi transmise prin comisie rogatorie.

Scwartzenberg susţine că a făcut şi face afaceri cu fraţii Mazăre încă de la Revoluţie, dezvăluind că fostul primar al Constanței e în Madagascar la un resort al său.

Schwartzenberg afirmă că procurorul DNA Ana Dana i-a cerut să facă un denunţ împotriva lui Radu Mazăre, iar astfel va scăpa de toate problemele.

”Cei 175.000 de euro puși de mine în conturile lui Mazăre erau pentru resortul din Madagascar. Am finanțat 30 de ha de plajă în Brazilia. Am construit resortul din Madagascar. Frații Mazăre au un mic procent din acestea, pentru că ei au identificat afacerile” .

Schwartzenberg afirmă că procurorul DNA Ana Dana i-a cerut , direct, să facă un denunţ împotriva lui Radu Mazăre, iar astfel va scăpa de toate problemele, mandatul se anuleaza.

“Ana Dana, procuror la DNA, mi-a cerut, prin cineva, în mod oficial, că dacă fac denunț mi se rezolvă problemele. Se află pe proprietatea mea, m-am gândit să mă duc să îl arestez. M-a sunat de revelion și mi-a spus că el nu mai suportă să aibă zeci de dosare penale și că cere azil politic acolo. Mi-a spus: “Nu mai pot, nu mai vreau, urmează alți ani de calvar’”, a mai spus Elan Schwartzenberg.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here