De frica sechestrului, judecătorul Ion-Tudoran și-a lichidat toate depozitele bancare

0
797

Fostul judecător de la Curtea de Apel București, Corneliu Bogdan Ion-Tudoran, și-a golit depozitele bancare de teamă ca banii să nu îi fie puși sub sechestru de procurorii SIIJ ce îl anchetează. Indirect, fapta sa de ascundere a banilor constituie o recunoaștere a vinovăției. Dar ar putea fi interpretată și ca o sustragere de la urmărirea penală ce îl vizează. Pentru că Ion-Tudoran le-a luat-o înainte, procurorii SIIJ nu mai au acum pe ce să-i pună sechestru.

La data de 12.06.2019, când încă era judecător, potrivit declarației de avere dată atunci Ion-Tudoran acumula în conturi 29.394 euro și 116.000 lei. În declarația de avere dată la 7.10.2019, după ce plenul CSM i-a aprobat demisia din magistratură, același Corneliu Bogdan Ion-Tudoran declara oficial că nu mai deține nici un euro și nici un leu în vreo bancă. „NU”, a completat Tudoran declarația de avere în dreptul activelor financiare. Misterul dispariției banilor și lichidării conturilor personale vechi deschise la BRD încă din anul 2010 are o singură explicație: teama de sechestru. Căci până să dezvăluie presa încrengătura afacerilor și a prieteniilor sale, Ion-Tudoran era sănătos tun și voios nevoie-mare și nici prin gând nu îi trecea să se ducă la bancă să își ridice toți banii la sacoșă. Din contră, judecătorul venea atunci la serviciu pentru a împărți dreptatea cu o mașină sport Mustang, model decapotabil, trecută în acte pe numele soacrei sale în vârstă de 86 de ani.

Bolnav pentru procurori

 Data certă a golirii depozitelor bancare de către curajosul judecător Ion-Tudoran poate fi de un real interes pentru procurorii SIIJ ce îl anchetează, dar nu l-au putut încă audia deoarece acesta se tot ascunde prin clinici de psihiatrie. Dacă Tudoran și-a scos banii din conturi după ce și-a cumpărat la propriu, de la diverși medici, diagnosticul de episod depresiv sever, înseamnă că depresia fostului magistrat a ținut doar până la bani. Bolnav pentru procurori, dar foarte atent și calculat când a fost vorba de finanțele sale.

declaratie iunie 2019 Tudoran De frica sechestrului, judecătorul Ion Tudoran și a lichidat toate depozitele bancare

Declaratie avere iunie 2019

După ce mass-media a arătat cum fiul său cel mic, Tudor Ion-Tudoran, a venit la data de 26 august 2019 la sediul SIIJ, însoțit de doi interlopi trimiși în ajutor de Florin Pîrvu, pentru a amenința și influența martori, judecătorul s-a îmbolnăvit brusc. Ion-Tudoran s-a internat la Floreasca, unde i s-a pus în mod fals diagnosticul de atac cerebral. Apoi la Obregia, unde i s-au administrat vitamine și Smecta pentru tulburări digestive. Și-a cumpărat un nou diagnostic și o recomandare de internare de la un medic privat și a fugit apoi la Sanatoriul de Nevroze din Predeal, acolo unde s-a organizat o defilare în sutiene și chiloți. Ultima oară Ion-Tudoran a fost observat la Spitalul de Psihiatrie Voila, Câmpina.

declaratie octombrie Tudoran De frica sechestrului, judecătorul Ion Tudoran și a lichidat toate depozitele bancare

Declaratie avere octombrie 2019

Bogdan Ion-Tudoran este judecătorul ce a condamnat-o la 3 ani de detenție pe Iordache Gheorghița, mama Anei Maria (9 ani), dupa ce în fond femeia fusese condamnată la 1 an cu suspendare pentru furt dintr-un magazin de mâncare. Același judecător Ion-Tudoran a dispus și condamnarea Marianei Rarinca la 2 ani închisoare cu suspendare, după ce aceasta fusese achitată definitiv și stătuse 6 luni în arest preventiv.

În schimb, magistratul a dispus scoaterea de sub control judiciar a fostului președinte CJ Constanța, Nicușor Constantinescu, ce plecase în SUA la tratament pentru cancer, dar fusese fotografiat la o terasă din New York fumând trabuc.

Cititi mai mult: https://www.national.ro/news/de-frica-sechestrului-judecatorul-ion-tudoran-si-a-lichidat-toate-depozitele-bancare-677225.html/#ixzz6BCdi8q8x
National

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here