„De-a v-ati ascunselea” la InterContinental Bucuresti

0
548

InterContinental Bucuresti si Renaissance Art Gallery continua seria expozitiilor de pictura in scopul promovarii tinerilor artisti romani. Gazda lucrarilor de arta este Intermezzo Lobby Lounge, cafeneaua din holul hotelului.

Incepand cu 1 noiembrie, talentata Iulia Toader va expune colectia „De-a v-ati ascunselea”, care include picturi inspirate din universul copilariei. Iulia a studiat la Scoala Populara de Arta si la Institutul de Arhitectura „Ion Mincu”, la care a adaugat specializari la ‘Fuer Baugeschichte Karlsruhe’ Institute. Ea a lucrat ca architect de design interior timp de 14 ani, avand experienta in renovarea cladirilor cu arhitectura clasica si eclectica. Acum trei ani, ea a revenit la pictura, prima ei pasiune, si a expus pentru prima oara la Renaissance Art Gallery incepand din mai 2017. Atunci, ea a prezentat o colectie de lucrari inspirate de mitologia greaca, denumita „Varsta de Aur”, un timp in care oamenii traiau laolalta cu zeii pe Muntele Olimp.

In a doua expozitie cu Renaissance Art Gallery, in parteneriat cu InterContinental Bucuresti si OZB Magazine, colectia de picturi inspirate din copilarie a Iuliei Toader evidentiaza credinta artistului ca universul copilariei este intotdeauna o opera de arta in sine, fiind perceput prin ochii adultului si niciodata direct de catre copii, pentru ca ei sunt intr-o continua „stare alfa” care dispare atunci cand ei cresc.

„Sunt incantat sa organizam acest prim eveniment in parteneriat cu Renaissance Art Gallery si OZB Magazine, mai ales ca asta dovdeste ca Intermezzo Lobby Lounge a devenit o scena redutabila pentru tinerii artisti talentati, un spatiu pentru intalniri de calitate in inima orasului, avand in vedere ca este a cincea expozitie de cand am deschis acest loc chic in holul hotelului” a declarat Lior Bebera, General Manager, InterContinental Bucharest.

„Sa cream expozitii tematice pornind de la un concept sau o poveste impreuna cu artistii romani”, motto-ul Renaissance Art Gallery prinde viata din ce in ce mai mult cu aceasta noua expozitie si cu mobilizarea tinerei artiste talentate, Iulia Toader. Colectia de tablouri scoate in evidenta pasiunea si personalitatea ei, intr-o reflectare a universului copilariei care ii oglindeste propriul suflet.” a spus Oana Visoiu, proprietara Renaissance Art Gallery.

„Ca opera de arta, copilaria este intotdeauna o reflectare fenomenologica a lumii interioare a observatorului adult. Un univers care este, in mod intentionat evanescent si pasnic, dar care, la o privire mai atenta, ascunde un iminent pericol. Suntem toti prizonierii universului copilariei, care, in realitate, este oglinda vietii noastre spirituale” crede artista Iulia Toader.

„OZB Magazine sustine arta in Romania. Credem cu tarie ca arta ii poate conecta si inspira pe oameni, ii poate sustrage grijilor cotidiene si ii face fericiti” spune Fulvia Meirosu, co-proprietar OZB Magazine, partener media al Renaissance Art Gallery.

Iubitorii de arta pot admira si achizitiona picturile semnate de Iulia Toader in perioada 1-28 noiembrie  2018.

Pentru mai multe detalii despre lucrari si expozitie puteti accesa atat websiteul Renaissance Art Gallery: http://www.renaissance-artgallery.com/expozitii/expozitii_viitoare  cat si websiteul International ARTSY, unde Renaissance Art Gallery este acceptata ca galerie-partener iar Iulia Toader este unul dintre artistii reprezentati: https://www.artsy.net/artist/iulia-toader/shows

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here