Dați-vă foc singuri, mizerabililor! Romanul nu e nici hot și nici corupt ca voi. Sa va luați cu voi și menestrelii !

1
3319
proteste-rares-bogdan

Corupția nu a fost dezincriminată, senatorul Șerban Nicolae are dreptate. Ce au reușit senatorii juriști este un călduros “spor la muncă”, urare care – te doare mintea – se înfrățește cu versiunea 2.0 a lui “ne vedem la țepe, în Piața Victoriei”! Jegul de pe gulerele albe ale corupților împotriva cărora “lupta” Traian Băsescu era doar un cârlig pentru nefericiți, pentru cei care își doreau să creadă într-o țară unde munca, cinstea, onoarea, competiția vor fi prețuite, iar leneșii, impostorii, hoții și piloșii vor fi legați/trași pe dreapta.
În România a devenit totul posibil, căci așa cum spunea Tăriceanu, nu-i nicio pagubă dacă se duc naibii teritoriul, populația și armata, pentru că lupta o va duce mai departe Parlamentul. Este lupta pentru conservarea roadelor a 25 de ani de hoție generalizată, a frăției transpartinice care avea un singur scop: binele individual și de clan.

Nu le va sta nimic și nimeni în cale. Pot schimba toate legile pe baza cărora funcționează DNA, DIICOT, Parchetul General și ANI. Pot inclusiv să stabilească faptul că o persoană care a cerut mită 5 milioane de euro sau a adus vreo daună prin abuz în serviciu scapă, dacă se duce la preot și i se eliberează o adeverință că se căiește sincer. Pot stabili că separația puterilor în stat este un principiu depășit, căci nu mai trăim în secolele 17-18, iar șefii Parchetelor pot fi numiți prin rotație dintre parlamentari.

Desigur că am derapa de la criteriile de aderare la Uniunea Europeană, dar cine se mai împiedică de ea? Averile s-au făcut furând din banii statului român, LOR nu le trebuie alții. Restul populației să crape, EI și AI LOR sunt la adăpost! Iar dacă încă nu sunt, vor fi! Acesta este scopul grațierii faptelor de corupție. Iar UE, să fim sinceri, nu ne dă afară! Nu-și permite! Pe asta se bazează acești mizerabili! Sau pe ruși?

Tăriceanu avea dreptate. Se urmărește dispariția întregii clase politice apărute în 1990. Doar că nu “se”. Ci noi! Noi, oamenii care nu mai suportăm să ne vedem țara confiscată, dorim ca demnitarii care au creat caracatița să își piardă privilegiile. Să plătească toți! Cei care nu au pus mâna pe bani au fost complici sau au tăinuit. Caracatița mafiotă era susținută de o caracatiță a tăcerii. Complicitatea sau tăinuirea au fost mai grave decât faptele în sine, deoarece au permis perpetuarea acestei specii slinoase a gulerelor albe jegoase în interior. Iar vina cea mai mare o au foștii președinți.

Ion Iliescu descoperea “capitalul de cumetrie” și se făcea că nu știe ce se adăpostește sub mantaua sa de oștean sovietic, deși atârnătorii făceau averi incredibile. Și unii dintre acoliții lui Emil Constantinescu au făcut bani cu ghiotura, iar firele invizibile ale caracatiței din timpul CDR au ajuns până la Palat. Dar președintele n-a denunțat mafia și sistemul, ci s-a declarat învins.

Iar cireașa de pe rahatul național, Traian Băsescu omul care nu “obținea” 🙂 decât 10 la sută din informații, dar care dădea senzația că le știe pe toate, și-a pus lupta anticorupție pe steag, înainte să-l umple de maro.

Ce tupeu aveți, “domnule” Băsescu, să cereți un moment zero, o iertare a păcatelor! Și cu milioanele de români care nu au furat, nu au primit contracte de la politicieni, nu au falsificat acte ca să se transfere terenuri de la stat către clienți, nu au subevaluat proprietatea țării ca să fie dată moca, nu au vândut resursele, nu au închis ochii, nu au tăcut cu riscul să fie considerați nebuni, cu femeile care n-au stat capră sau în genunchi ca să viseze să devină Margaret Thatcher ce se va întâmpla? Oamenii onești, care nu s-au vândut nici pentru un blid de mâncare, nici pentru o funcție de unde să poată lua mită așteaptă să le fie sacrificiul respectat, “domnule” Băsescu! Oamenii care n-au lins pe nimeni în fund și au rămas săraci, sau au luptat ca să-și consolideze mica afacere, sau au avut o idee genială dar n-au vândut-o caracatiței sunt coloana vertebrală a acestei țări, nu demnitarii care au furat sau au tăcut, ca să nu-și piardă pozițiile.

De asta, vă spun așa: dați-vă foc singuri, căci altfel simt că vă ia dracu! Și va rog sa ma credeți ca nu o sa va aline, ca de salvat e exclus, nici un jurnalist bătrân sau îmbătrânit in rele ce a întors armele la senectute din cauza faptelor de “vitejie” din alte vremi…..
Și cred ca pentru final se potrivește perfect asta, zic și eu… sper sa va placa și vouă!

“Să nu dea Dumnezeu cel sfânt,
Să vrem noi sânge, nu pământ!
Când nu vom mai putea răbda,
Când foamea ne va răscula,
Hristoşi să fiţi, nu veţi scăpa
Nici în mormânt!”

1 COMMENT

  1. Astia nu mai pot fi iertati, si nici “re-educati”. De altfel, oricum ei se cred ZEI pe Pamant , iar pe noi ne privesc ca pe niste gunoaie. Doar TRASUL IN TEAPA IN PIATA PUBLICA INCEETISOOOR DE TOT II MAI POATE ” VINDECA”!! Chiar nu inteleg cat ii mai poate rabda poporul asta napastuit si de STRAINI dar si de PROPRII LUI CONDUCATORI.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here