Daniela Panioglu- judecatoarea care incasa chirii imoral a fost sanctionata de CSM cu suspendarea pe 3 luni din functia de judecator pentru „atitudini nedemne fata de justitiabili”

1
3151
Daniela Panioglu- judecatoarea care incasa chirii imoral

Dupa ce Saptamana Financiara a semnalat cu mult timp in urma la linkul de mai jos

https://www.sfin.ro/recomandari/judecatoarea-daniela-panioglu-curtea-de-apel-chirie/ 

aberatiile de comportament ale Judecatoarei Daniela Panioglu de la Curtea de Apel Bucuresti care arunca in capul colegilor cu dosare si  le adresa injurii iar atitudinea si comportamentul ei cereau interventia unei evaluarii psihologice si psihiatrice – Daniela Panioglu, judecător la Curtea de Apel Bucureşti, a fost suspendată din funcţie trei luni de Secţia pentru judecători în materie disciplinară a CSM, pentru „atitudinile nedemne în timpul exercitării atribuţiilor de serviciu”.

Tarziu dar meritat.

Potrivit unui comunicat al Consiliului Superior al Magistraturii, în şedinţa de joi, Secţia pentru judecători în materie disciplinară a CSM a admis acţiunea disciplinară formulată de Inspecţia Judiciară împotriva Danielei Panioglu, judecător la Curtea de Apel Bucureşti.

„În temeiul prevederilor art. 100 lit. d) din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor şi procurorilor, Secţia a aplicat doamnei judecător sancţiunea disciplinară constând în ‘suspendarea din funcţia de judecător pentru o perioadă de 3 luni’ pentru săvârşirea abaterii disciplinare prevăzute de art. 99 lit. c) din acelaşi act normativ – ‘atitudinile nedemne în timpul exercitării atribuţiilor de serviciu faţă de colegi, celălalt personal al instanţei sau al parchetului în care funcţionează, inspectori judiciari, avocaţi, experţi, martori, justiţiabili ori reprezentanţii altor instituţii'”, se precizează în comunicat, conform Agerpres.

1 COMENTARIU

  1. Doamna Daniela Panioglu este la ora actuala cel mai bun si drept judecator al Romaniei, de o clasa superioara care bineinteles nu poate sa ‘level’ cu coruptii de la Curtea Suprema. Ca urmare, nu e de mirare ca toti idiotii de la Curte, cer o evaluare psihologica si psihiatrica! Daca am avea macar un sfert din analfabetii de la conducerea tarii ca D-na Daniela Panioglu, Romania nu ar mai pierde intelectuali, care din pacate au parasit tara, ci dimpotriva am fi in randul arilor civilizate. Imi pare nespus de rau ca oameni ca dumneaei lupta cu morile de vant in acea jungla numita Romania.
    Chiar si analfabetii (cu 8 clase) de jurnalisti sunt visibil subiectivi cand descriu articolele. Rusine!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here