Daniel Băluță, primarul sectorului 4, RECIDIVUS: zeci de mii de euro plătiți pe fițuici cu activitatea instituției

0
1991

Primăria Sectorului 4, condusă de PSD-istul Daniel Băluță, a încheiat luni, 11 februarie, trei contracte de achiziție directă cu Tipografia Shik & Ștefan SRL în valoare de 400.600 de lei pentru “servicii de editare și tipărire de materiale informative relevante pentru cetățenii Sectorului 4”, precum și pentru “organizarea a 20 de evenimente în acest sector”, arată datele din Sistemul Electronic de Achiziții Publice. Luna trecută, Primăria a plătit 132.000 de lei și către Antena 3 pentru concepția, producția și difuzarea de materiale video referitoare la activitatea Primăriei și a direcțiilor din subordine.

Primăria Sectorului 4 a atribuit luni, 11 februarie, prin procedura de achiziție directă, trei contracte în valoare de 400.600 de lei, finanțate din fonduri publice, către Tipografia Shik & Ștefan SRL. 

1. Primul contract: “Servicii de editare materiale informative relevante pentru cetățenii S4″
Contractul are o valoare de 134.000 de lei și vizează “rearea unui număr de aproximativ 20 concepte grafice si editare de materiale informative”.

2. Al doilea contract: “Servicii de tipărire materiale informative relevante pentru cetățenii Sectorului 4”

Primăria a solicitat tipărirea a 780.000 de exemplare, fiecare exemplar urmând să aibă câte 4 pagini. Valoarea acestui contract a fost de 132.600 de lei.

3. Al treilea contract: “Servicii de organizare evenimente pentru Sectorul 4”

Contractul, în valoare de 134.000 de lei, vizează servicii de organizare, sonorizare, asigurare sistem de lumini, servicii de creare concept grafica eveniment și asistență pentru un număr de 20 de evenimente.

Tipografia Shik & Ștefan SRL, firmă cu capital privat autohton, este deținută în procente egale de Iacob Niculae (50%) și Iulian Săvulescu (50%), acesta din urmă fiind și administratorul firmei, conform datelor de la Registrul Comerțului. Tipografia Shik & Ștefan SRL a raportat în 2017 un profit net de 321.631 lei la o cifră de afaceri netă de peste 2,2 milioane lei și un număr mediu de 15 angajați, potrivit datelor de la Ministerul de Finanțe.

Încă un contract de 20.000 de lei pentru servicii video pentru evenimente, dezbateri și prezentări de interes public


De notat că, 
Primăria Sectorului 4 a atribuit vineri, 15 februarie, încă un contract care vizează achiziția directă a unor servicii video pentru evenimente, dezbateri și prezentări de interes public. Contractul, în valoare de 20.000 de lei, a fost atribuit firmei AT Video Creations SRL.

Materialele video vor viza activitatea Sectorului 4 al Municipiului București și a direcțiilor din subordine, precum și promovarea unor activități sportive, cultural artistice, educative organizate de instituție“, potrivit datelor din SICAP.

La-nceputul anului, în luna ianuarie, Primăria condusă de Daniel Băluță a atribuit prin procedura de cumpărare directă un contract de 132.000 de lei și către Antena 3. Contractul vizează concepția, producția și difuzarea de materiale video referitoare la activitatea Primăriei și a direcțiilor din subordine.

Antena 3 este abonată la contractele de publicitate ale Primăriei Sectorului 4. În luna februarie a anului trecut, HotNews.ro a informat că instituția condusă de Daniel Băluță atribuise 4 contracte de publicitate media către Antena 3 în perioada iunie 2017-ianuarie 2018.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here