Dan Voiculescu isi foloseste influenta de militian mediatic, pe modelul sectiei de politie cu numarul 16, pentru a-l incrimina pe Emilian Eva, procurorul care l-a bagat la puscarie !

0
8553

Emilian Eva, cel care l-a băgat practic la puşcărie pe Dan Voiculescu iese la atac. Are probleme cu legea, dar nu se lasă. A dat poliţia ieşeană în judecată pentru că i-a confiscat detectoarele de metale.

Procurorul suspendat a fost sancţionat la sfârşitul lunii martie de către Serviciul de Investigaţii Criminale al IPJ Iaşi pentru că nu ar fi avut autoruzaţie pentru respectivele detectoare, relatează ziaruldeiasi.ro. În plângerea pe care Eva a depus-o la judecătorie spune că cele două detectoare le-a primit cadou de la fiica sa, el fiind pasionat de artă şi arheologie.

Eva mai spune în plângere că a depus cererile de autorizare la poliţie şi nu a folosit deloc cele două detectoare. Emilian Eva consideră că nu este constituţională prevederea conform căreia persoanele care intenţionează să cumpere detectoare de metale trebuie să obţină în prealabil autorizaţie de la Poliţie. Contactată telefonic, avocata lui Emilian Eva, Gianina Poroşnicu, a precizat că este pentru prima dată când se ridică o astfel de excepţie de neconstituţionalitate. Poroşnicu nu a oferit alte detalii despre demersul clientului său.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here