Dan Andronic aminteşte despre fondurile alocate Centenarului de Gabriela Firea către toate televiziunile de ştiri

0
1285

Vârful de lance în războiul total din PSD este Gabriela Firea, primarul General al Capitalei. De câteva zile, acesta este o prezență permanentă pe toate posturile de televiziune, la toate orele posibile. Mai mult decât atât, toate dezvăluirile ei sunt intens comentate și susținute de foarte mulți moderatori tv.

Ce scrie Dan Andronic pe pagina lui de facebook:

„Dragnea şi-a găsit un adversar pe măsură: Gabriela Firea! Iar dacă vă întrebaţi de ce a fost preluată de toate televiziunile de ştiri, căutaţi răspunsul în fondurile alocate Centenarului de Primăria Capitalei către toate televiziunile de ştiri! Preţul corect: #0.000 de euro pe lună! Per TV. Nu dau cifra, că mâine trimitem solicitare pe 544”.

Interesant este că mare parte din bugetul Primăriei Capitalei, provenit din banii bucureştenilor, au fost investiţi în acţiuni de PR. Ultima acţiune controversată a fost cea cu vacanţele gratuite în Grecia pentru pensionari, unde au fost alocaţi foarte mulţi bani, de ordinul sutelor de mii de euro.

Pentru zona mass-media suma este şi mai consistentă, fie că este vorba de alocarea fondurilor pentru promovarea Centenarului, fie că sunt contracte de furnizare servicii.

Capital.ro aşteaptă în momentul de faţă răspunsul oficial de la Primăria Capitalei cu privire la fondurile alocate către mass media cu ocazia centenarului.

Toate detaliile pe:

https://www.capital.ro/probleme-mari-pentru-gabriela-firea-dan-andronic-dezvaluire-bom.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here