Cushman & Wakefield Echinox își mărește echipa de management, Raluca Mihaiu se alătură în calitate de CFO & Operations Manager

0
445

Cushman & Wakefield Echinox își consolidează echipa de management prin recrutarea Ralucăi Mihaiu, specialist cu o experiență de peste 15 ani în sectorul imobiliar și al construcţiilor, în poziția de CFO & Operations Manager.

Raluca Mihaiu are o experiență extinsă în domeniul financiar-operațional, lucrând de-a lungul timpului pentru companii precum RFP Development Group, Semmelrock sau La Fântâna. În calitate de CFO & Operations Manager, Raluca va avea un rol executiv, coordonând activitățile administrativ – operaționale ale companiei: financiar, resurse umane și legal.

Raluca Mihaiu, CFO & Operations Manager, Cushman & Wakefield Echinox: „Sunt încântată că m-am alăturat echipei Cushman & Wakefield Echinox, una dintre cele mai importante companii din domeniul consultanței imobiliare din România. Mă bucur că voi lucra alături de echipa de management pentru a valorifica potențialul de dezvoltare al companiei și că voi putea contribui la optimizarea eficienței operaționale.”

Oana Iliescu, Managing Director, Cushman & Wakefield Echinox: „Eficiența organizațională și agilitatea sunt esențiale pentru o companie care crește, în contextul unei lumi aflate în schimbare. Raluca ni se alătură într-o perioadă importantă, iar focusul ei va fi pe optimizarea proceselor financiare și creșterea rezilienței operaționale a companiei, susținând astfel echipa noastră de profesioniști în livrarea de soluții inovatoare pentru clienți.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here