Cum te poti apara impotriva distribuirii numărului tau de telefon de catre Whatsapp

0
2050
Whatsapp
Whatsapp vrea sa distribuie prin intermediul Facebook datele si numarul de telefon al utilizatorilor. Cum poti sa faci sa nu se întâmple asta!

Whatsapp sustine intr-un comunicat publicat ieri ca va distribui numarul de telefon si alte date personale pe Facebook. Cele doua companii sustin ca noua politica ii va ajuta pe utilizatori sa isi găsească mai rapid prietenii si ,,va imbunatati Facebook-ul personal prin adăugarea de noi prieteni,,.

Exemple cu bancile si companiile aeriene

Interesant este faptul ca Whatsapp sustine ca va dezvolta o noua latura de business prin faptul ca anumite companii vor avea noi clienti. Se oferă si niste exemple, exemple in interesul utilizatorilor, prin care bancile si companiile aeriene vor putea lua legatura prin telefon cu clienții lor, bancile pentru a-i preveni in eventualitatea nedorita a unor fraude, iar companiile aeriene pentru a anunta anularea unor zboruri.

Citiți cu atenție noile conditii

Whatsapp spune ca nu va vinde numerele de telefon celor care vor sa-si faca publicitate. Acum, sustin unii specialiști, poti sa împiedici Whatsapp si Facebook sa se folosească de numarul tau de telefon. Sunt doua metode dar prima trebuie facuta abia dupa ce vei accepta noii termeni ai Whatapp. Nu treceti rapid sa acceptați condițiile si debifați optiunea ca Facebook, prin Whatapp, sa se folosească de numarul dumnevoastra de telefon.

SHARE MY ACCOUNT INFO

Daca deja ati facut acest lucru – ati acceptat ca Facebook sa distribuie numarul de telefon – mai aveti inca 30 de zile pentru a opri acest lucru. In lista opțiunilor pe care le are Whatapp. Din meniu, mergeți la ,,SHARE MY ACCOUNT INFO,, si tăiați aceasta opțiune.
Facebook a cumpărat Whatsapp in 2014 pentru suma de 20 de miliarde de dolari si vrea acum sa înceapă sa faca profit prin promovarea mesajelor publicitare. Rețeaua de mesagerie a promis in momentul preluării ca va ramâne total independenta de Facebook, insa acest lucru vedem acum ca este contrazis de ultimele acțiuni ale Whatsapp.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here