Cum a reusit Puiu Popoviciu sa creeze capitaluri proprii de 360,000,000 euro la Baneasa Investments ?

0
6005
Puiu Popoviciu

Baneasa Investments este o investitie apreciabila a omului de afaceri Puiu Popoviciu… impanata de fosti ofiteri de informatii, de turnatori, de oameni de paie si de ascultatori din SRI-cu totii in slujba lui Puiu… Incet incet insa DNA desira reteaua creata cu migala si sudoare infractionala de aceasta organizatie… 9 ani de inchisoare in prima instanta si un prejudiciu imens -de aproape 200 de milioane de euro- toate acestea sunt alte realizari de prima mana ale managerului societatii Baneasa Investments-Mall Baneasa si ganditorilor acestei afaceri…

Proprietar si de club de fite din capitala unde la etajul unu se consuma mizerii halucinante in draci, se consuma starlete porno si pitipoance in cautarea fericirii sustinute de finantatori -vorbim aici de clubul AGO din Herastrau- Puiu Popoviciu a crezut ca a dat lovitura…si chiar a dat-o…sau nu? Sa hotaratasca cititorul…

Daca tot l-au acuzat prin raportul de evaluare cei din DNA de subevaluarea terenului din Baneasa si de inselaciuni in dauna statului dar mai ales in dauna partenerului sau universitar conu’ Alecu, condamnat ca si el dar la o pedeapsa mai mica, Puiu Popoviciu a decis sa foloseasca raportul procurorilor DNA si pe baza evaluarii acestuia sa-si faca reevaluarea capitalurilor proprii si a activelor imobilizate… Astfel asa cum veti vedea in raportul risco.ro alaturat articolului, Puiu Popoviciu a dat lovitura marindu-si aceste sume fara o investitie reala si ajungand la capitaluri proprii in doar sub 10 ani de existenta de 360,000,000 euro… o performanta financiara in conditiile in care singurul credit angajat in acest moment este unul extrem de mic de aproximativ 6 milioane de euro la Alfa Bank.

In aceste conditii Baneasa Investments devine aparent dar nelegal o firma imensa numai buna sa acopere singurica orice prejudiciu al procurorilor DNA… Pentru ca, nu-i asa?, atunci cand va trebui sa achite prejudiciile imense din acest dosar (numai drumurile construite si reteaua de infrastructura din parcul Baneasa Mall si suportate de Primarie, dupa ce au fost donate generos de Popoviciu catre prietenul sau Videanu, au costat peste 20,000,000 euro, bani publici sifonati de Baneasa in detrimentul platitorului de taxe si al contribuabilului roman) Baneasa va ceda doar mall-ul statului roman si Puiu va scapa cu toate proprietatile Practic, Comaliment si ale tuturor celorlalte societati achizitionate elegant la ruleta privatizarii.

Coane Puiule -chiar asa credeai ? Ca toata lumea e proasta ? Chiar asa ? Facem o firma cu capitaluri proprii de 400,000,000 de euro care in fapt nu exista ? sau exista ? Cum e realitatea ?

Ca ne-ai bulversat pe toti…dar cel mai bulversat va fi ANAF atunci cand va trebui sa recupereze prejudiciul.. pentru ca din doua una -ori Popoviciu are dreptate pentru ca reevaluarea lui s-a bazat pe prejudiciul din dosar si pe raportul efectuat de expertii DNA- ori nu are dreptate si atunci valoarea terenului nu este de 400 milioane de euro si au exagerat procurorii DNA ???

Din aceasta dilema nu puteti iesi…Si…vorba lui Caragiale – Ori toti sa muriti…ori toti sa scapam…

Mai jos raportul si evaluarea financiara facute de risco.ro societatii Baneasa Investments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here