Credite pentru educaţie de la Banca Transilvania, cu garanţie europeană

0
3808
  • BT oferă finanţare grădiniţelor, şcolilor, universităţilor şi companiilor care investesc în training-urile angajaţilor, prin programul Skills & Education.
  • 80% din credit este garantat de Fondului European de Investiţii.
  • Skills & Education este singurul program de creditare cu garanţie externă din partea Fondului European de Investiţii, destinat companiilor/instituţiilor cu activiate în educaţie.
  • Pentru bancă, este o nouă oportunitate de a contribui la dezvoltarea sustenabilă a educaţiei şi societăţii.

Banca Transilvania susţine educaţia prin Skills & Education, singurul program de creditare cu garanţie externă din partea Fondului European de Investiţii (FEI), destinat afacerilor din domeniul educaţiei. Pot lua finanţare grădiniţe, şcoli, universităţi şi companiile care investesc în training-urile angajaţilor.

Împrumuturile sunt de până la 2 milioane de euro sau de 9,7 milioane lei/client, pe o perioadă între 1 şi 8 ani. 80% din credit este garantat de Fondului European de Investiţii.

Instituţia sau compania care aplică pentru finanţare prin programul Skills & Education trebuie să fie înregistrată şi să aibă activitate în România. De asemenea, este necesar să aibă o echipă de până la 500 de angajaţi şi să nu aibă datorii bugetare. Detalii despre finanţare sunt online, la oricare dintre sediile băncii sau apelând la echipa Contact Center & Customer Care, la numărul de telefon 0264 30 8028 / *8028.

“Avem nevoie de tehnologie, resurse şi de formarea oamenilor pentru a depăşi provocările din domeniul educaţiei. Prin susţinerea investiţiilor în noi abilităţi ale angajaţilor din companii şi instituţii, acest program este o nouă oportunitate pentru Banca Transilvania de a contribui la dezvoltarea sustenabilă a educaţiei şi societăţii”, declară Leonard Cornoiu, Director Programe Europene, Banca Transilvania.

Primul pas făcut de Grupul Financiar Banca Transilvania în această direcţie, în acest an, a fost în februarie, odată cu lansarea, prin BT Mic, a Creditului pentru educaţie. Acesta este destinat susţinerii şcolilor şi grădiniţelor private care au nevoie de finanţare, însemnând acces, în doar câteva zile, la sume de până la 200.000 de lei, cu garanţie tot din partea Fondului European de Investiţii.

Banca Transilvania | Relaţii Publice & Comunicare

Banca Transilvania este cea mai mare bancă din România şi principalul finanţator al economiei. Cu o poveste începută în urmă cu aproape 30 de ani, are peste 18% cotă de piaţă, 3,4 milioane de clienţi, 3 linii de business, peste 9.000 de angajaţi, soluţii de online banking şi 500 de sedii în 180 de localităţi. Este singurul brand bancar românesc din Brand Finance Banking 500 (2021). Dincolo de banking, BT doreşte să aibă impact pozitiv în România, atât pentru oameni, cât şi pentru business şi mediu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here