Corlățean (PSD Dâmbovița): Unii miniștri nu au destulă experiență în comunicarea publică

0
1647

Senatorul PSD de Dâmbovița Titus Corlățean a declarat într-o conferință de presă la Târgoviște, că sistemul de impozitare nu va fi schimbat în sensul de a pune o povară suplimentară pe companii, el adăugând, în context, că unii miniștri ai guvernului actual au nevoie de mai multă experiență în comunicarea publică.

”A afirmat-o foarte clar și premierul, dar și conducerea politică a partidului: nu schimbăm sistemul de impozitare în sensul de a pune o povară suplimentară pe companii. Au apărut aceste idei, eu cred că e nevoie de acumulare de experiență, cel puțin la câțiva dintre miniștrii, care sunt buni de fond, dar au nevoie de a acumula mai multă experiență în comunicarea publică. Cred că guvernul acesta este mult mai așezat, cu o expertiză mult mai solidă”, a spus Titus Corlățean.

Parlamentarul social-democrat a adăugat că evaluarea actualului guvern ar trebui să apară mai târziu, pentru că au trecut prea puțin timp de la învestire.

”Guvernul acesta, practic, funcționează de două săptămâni, după perioada agitată anterioară. Eu cred că acest guvern trebuie și lăsat și susținut să lucreze. O spun foarte clar, cred că evaluările trebuie să apară mai târziu. El deja se mișcă și a adoptat niște decizii. Faptul că a adoptat niște măsuri de comunicare privind măsurile fiscale, până la urmă trebuie explicat prin contextul politic respectiv. A fost și o atmosferă mai încărcată politic și toate desfășurate într-un ritm foarte intens, lucrurile astea se corijează”, a mai spus Titus Corlățean.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here