Copiii din școlile primare ale zilelor noastre vor avea meserii care azi nu există. Tehnologia va avansa foarte mult!

0
1684
Copiii din școlile primare ale zilelor noastre vor avea meserii care azi nu există

Peste 60% din copiii care acum încep şcoala primară vor avea meserii care azi nu există, în contextul în care peste 50% din joburile actuale ar putea fi afectate de automatizare, companiile fiind preocupate de securitatea cibernetică, urmare a dependenţei de tehnologie.

Decizia legată de investiţiile în infrastructura digitală trebuie să fie prioritară pentru management, consideră Petr Pavlu, directorul diviziei Ingineria Sistemelor din cadrul Cisco EMEA, citat de Business Magazin. „Noi credem că succesul în această eră digitală este condiţionat de aducerea subiectului legat de digitalizare pe masa Consiliului de Administraţie”, susţine Petr Pavlu.

Conectivitatea poște transforma modelul unei afaceri

„E foarte important ca tehnologia pe care o foloseşti pentru viteză, pentru agilitate, să fie tot timpul la zi”, completează acesta.Conectivitatea poate transforma întreg modelul afacerii. „Tehnologia este aşadar importantă, dar trebuie să existe o cultură organizaţională care să îi încurajeze pe oameni să inoveze şi chiar să greşească; trebuie să încerci mai multe lucruri până găseşti unul care funcţionează. Trebuie ca toată compania să fie implicată în acest proces de găsire a soluţiilor, şi atunci şansele de reuşită vor creşte exponenţial”, explică Pavlu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here