Consiliul Judetean Calarasi scoate spitalele la licitatie

0
1411

Zilele acestea, Consiliul Judetean Calarasi si-a propus sa fie activ. Ei bine, oamenii au scos la vanzare…spitale.

Avem urmatoarele variante: Cabinet Neuropsihiatrie si Cabinet Psihiatrie, din Policlinica nr. 2 Călăraşi,  fostul spital TBC Dor Mărunt, aflat în proprietatea privată a judeţului Călăraşi si fostul spital Gurbănesti, aflat, si el, în proprietatea privată a judeţului Călăraşi.

Pentru fostul spital Gurbănești, pretul de pornire al licitaţiei publice cu strigare este de 485.440 lei. Cabinetul de Neuropsihiatrie și Cabinet Psihiatrie, din Policlinica nr. 2 Călăraşi are un pret de pornire al licitaţiei publice cu strigare, de 12.520 euro iar fostul spital TBC Dor Mărunt porneste de la 506.098 lei .

 Consiliul Judeţean Călăraşi, cu sediul în Călăraşi, str. 1 Decembrie 1918, nr. 1, judeţul Călăraşi, organizează licitaţie publică cu strigare, pentru vânzarea unui spaţiu medical, reprezentând Cabinet Neuropsihiatrie și Cabinet Psihiatrie, din Policlinica nr. 2 Călăraşi, aflat în proprietatea privată a judeţului Călăraşi, conform prevederilor O.U.G. nr. 68/2008 privind vânzarea spaţiilor proprietate privată a statului sau a unităţilor administrativ – teritoriale cu destinaţia de cabinete medicale, precum şi a spaţiilor în care se desfăşoară activităţi conexe actului medical şi a Hotărârii Consiliului Judeţean Călăraşi nr. 183 din 28.09.2017 privind privind aprobarea vânzării, prin licitaţie publică cu strigare, a unui spaţiu din Policlinica nr. 2 Călăraşi aflat în domeniul privat al judeţului Călăraşi.

După adjudecare, imobilul va fi destinat desfăşurării activităţii medicale, sarcină ce va fi prevăzută în contractul de vânzare – cumpărare şi va fi notată în cartea funciară a imobilului.

Spaţiul scos la vânzare prin licitație publică cu strigare este compus din două încăperi, cu destinația de cabinete medicale, cu suprafaţa construită totală de 39,40 m.p., suprafaţă utilă totală de 30,17 m.p., cotă parte părţi comune (în indiviziune) în suprafaţă totală de 8,78 m.p. şi teren (în indiviziune) în suprafaţă de 19,92 m.p., aflate la parterul imobilului situat în municipiul Călăraşi, str. Policlinicii, nr. 1, judeţul Călăraşi, reprezentând Policlinica nr. 2 Călăraşi.”

„Consiliul Judeţean Călăraşi, cu sediul în Călăraşi, str. 1 Decembrie 1918, nr. 1, judeţul Călăraşi, organizează licitaţie publică cu strigare, pentru vânzarea unui imobil, reprezentând fostul spital TBC Dor Mărunt, aflat în proprietatea privată a judeţului Călăraşi, conform Hotărârii Consiliului Judeţean Călăraşi nr. 25/2009 privind aprobarea vânzării, prin licitaţie publică cu strigare, a unui imobil aflat în domeniul privat al județului Călărași modificată și completată prin Hotărârea Consiliului Județean nr. 228 din 29.11.2017.

Imobilul scos la vânzare prin licitație publică cu strigare este compus din 10 construcții, cu suprafaţa construită totală de 2099 m.p. și teren în suprafaţă de 23352,11 m.p. din acte, respectiv 23406 m.p. din masurători, este situat în comuna Dor Mărunt, str. Șoseaua București – Constanța, nr. 17 ( fosta str. Principală, nr. 88), județul Călărași, și reprezintă fostul spital TBC Dor Mărunt.”

„Consiliul Judeţean Călăraşi, cu sediul în Călăraşi, str. 1 Decembrie 1918, nr. 1, judeţul Călăraşi, organizează licitaţie publică cu strigare, pentru vânzarea unui imobil, reprezentând fostul spital Gurbănești, aflat în proprietatea privată a judeţului Călăraşi, conform Hotărârii Consiliului Judeţean Călăraşi nr. 71/2009 privind aprobarea vânzării, prin licitaţie publică cu strigare, a unui imobil aflat în domeniul privat al județului Călărași modificată și completată prin Hotărârea Consiliului Județean nr. 227 din 29.11.2017.

Imobilul scos la vânzare prin licitație publică cu strigare este compus din 12 construcții, cu suprafaţa construită totală de 1608,105 m.p. și teren în suprafaţă de 23380,61 m.p. din acte, respectiv 23352,11 m.p. din masurători, este situat în comuna Coțofanca, sat Gurbănești, județul Călărași, și reprezintă fostul spital Gurbănești.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here