Comunicat Antena Group

0
3234

Vă asigurăm că posturile Antena Group își vor desfășura în continuare activitatea cu seriozitatea, profesionalismul și la nivelul de calitate cu care v-am obișnuit, sub coordonarea Isabellei Cârmu.

Decizia de astăzi a instanței nu va influența sub nicio formă activitatea companiei și nici relația de business pe care am stabilit-o împreună. Parteneriatul pe care îl avem se bazează pe o întreagă echipă, care asigură în fiecare moment buna desfășurare a activității, lucru confirmat inclusiv de rezultatele ultimelor zile, dar și de performanțele obținute pe parcursul întregului an.

Compania este solidă din punct de vedere financiar, cu obiective clare și cu priceperea de a crește în continuare platforma multi-channel a grupului.

Antena Group are proiecte importante în derulare, atât pentru toamnă, cât și pentru sezoanele următoare. Performanțele de audiență și investițiile în programe de calitate au adus televiziunilor Antena Group în prima jumatate a anului o creștere a cotei de piață în Prime Time cu 4%, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, pe segmentul 18-49. Zi de zi, Antenele sunt urmărite de milioane de români, iar producțiile realizate de profesioniștii din grup surclasează constant formatele internaționale ale competiției. Mai mult, recenta investiție în retehnologizare și mutarea într-un sediu nou, în timp record, au dovedit că ne onorăm promisiunile făcute, că ne reinventăm cu fiecare an și ne îmbunătățim performanțele, răspunzând tendințelor de consum.

Nu în ultimul rând, vă mulțumim pentru încrederea în parteneriatul nostru și vă asigurăm de întreaga noastră implicare și pe mai departe.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here