Compania PwC România caută juniori, tineri absolvenţi sau cu 1-2 ani de experienţă

0
1160

PwC România lansează campania de recrutare de juniori (studenţi, proaspăt absolvenţi, dar şi persoane cu 1-2 ani de experienţă) pentru birourile sale din Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Iaşi şi Chişinău. Cei aproximativ 150 de noi colegi se vor alătura din toamnă echipelor de audit şi taxe.

Procesul de recrutare începe pe pwc.com/beagamechanger de unde candidaţii îşi vor alege nivelul de pentru care vor aplică şi vor urma paşii de pe platformă.

Ionuţ Simion, Country Managing Partner, PwC România, a declarat:

„PwC România a cunoscut o creştere foarte rapidă a cifrei de afaceri în ultimii doi ani, depăşind pragul de 200 de milioane de lei, concomitent cu creşterea substanţială a numărului de consultanţi. În acest moment avem peste 750 de profesionişti, în 6 birouri din România şi din Republica Moldova. Avem totodată planuri ambiţioase de a continua să atragem cele mai promiţătoare talente de pe piaţă şi a le oferi oportunităţi excepţionale de carieră. Suntem conştienţi că oamenii sunt activul cel mai valoros al firmei şi investim substanţial în dezvoltarea continuă şi în procesul de învăţare pe tot parcursul carierei. Nu în ultimul rând, ne concentrăm pe crearea unei culturi organizaţionale bazată pe valori, specifică PwC, dându-le consultanţilor noştri posibilitatea de a fi implicaţi în proiecte complexe, care contribuie la rezolvarea unor probleme importante, atât pentru clienţii noştri, cât şi pentru societate în ansamblul său”.

Raluca Gâdiuţă, Manager Human Capital, PwC România, explică: „Pentru că trăim într-un secol al vitezei, am simplificat procesul de recrutare şi tot ce înseamnă preselecţia candidaţilor se va face online, începând cu un test de aptitudini şi un video interviu. Căutăm candidaţi care să aibă capacitate de sinteză, care pot privi lucrurile în profunzime, care sunt ambiţioşi şi îşi doresc să lucreze în echipe pentru proiecte complexe şi de impact. Căutăm oameni cu background academic divers care poate fi dezvoltat în interiorul firmei”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here