Colaborare între Ministerul Afacerilor Interne din România și Garda Civilă din Andaluzia

0
724

În contextul bunelor relații de colaborare polițienească, la 04 aprilie a.c., a debutat seria întâlnirior tehnice de lucru ale delegației structurilor teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne român (MAI) cu reprezentanții Gărzii Civile (Guardia Civil) din Comunitatea Autonomă Andaluzia, eveniment organizat la inițiativa Consulatului General al României la Sevilla în colaborare cu Direcţia Generală Afaceri Europene din cadrul MAI, Biroul Atașatului de Afaceri Interne din cadrul Ambasadei României la Madrid și Garda Civilă Andaluzia.

În alocuțiunea de deschidere, dl. general de brigada Alfonso Rodriguez Castillo, comandantul Gărzii Civile din Andaluzia, a subliniat importanța cooperării internaționale în acest domeniu, necesitatea menţinerii și dezvoltării parteneriatului existent, menționând totodată nivelul foarte bun al colaborării dintre instituțiile participante.

MAI român este reprezentat la aceste reuniuni de structuri ale Inspectoratului General al Poliţiei Române/Direcţia de Combatere a Criminalităţii Organizate; Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră şi Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, instituții cu competente similare departamentelor din cadrul Gărzii Civile.

Folosim și acest prilej pentru a mulţumi Ministerului Afacerilor Interne român și Gărzii Civile din Andaluzia pentru colaborarea în realizarea acestui proiect.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here