Coincidenţă sau nu ?ANRE a angajat-o pe nora deputatului PSD Iulian Iancu. Din cauză că s-a aflat, acum nu mai publică numele viitorilor angajaţi, ci doar coduri numerice

0
875

Autoritatea de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) nu mai publică numele candidaţilor care participă la examenele pentru a ocupa un post în cadrul instituţiei. În informările către public, ANRE foloseşte coduri în loc de numele persoanelor.

ANRE a publicat recent pe site rezultatele obţinute de doi candidaţi care vizau un post de expert la biroul IT al instituţiei care reglementează pieţele de gaze şi energie electrică şi termică din România.

În premieră însă, în anunţ nu apar numele candidaţilor (unul a trecut de proba scrisă şi va merge la interviul de angajare, iar altul nu), ci coduri numerice asociate numelor candidaţilor, astfel că nimeni nu mai poate vedea identitatea celor care vor fi angajaţi ANRE, instituţia care oferă printre cele mai mai mari salarii din România.

Coincidenţă sau nu, acesta este primul anunţ în care apar coduri şi nu nume după ce am dezvăluit că ANRE a angajat-o la serviciul de comunicare pe Nicoleta Iancu, nora deputatului PSD Iulian Iancu, unul dintre cei mai vocali parlamentari pe teme de reglementări în energie, şi cel care a constitui o comisie specială de anchetă a activităţii ANRE dar ale cărei dezbateri încă nu au făcut obiectul unui raport final, care să fie prezentat public.

Angajarea nurorii lui Iancu este de notorietate, dar sunt şi alte numiri controversate care au avut loc de-a lungul timpului la ANRE.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here