Cîţu: Mai puţine investiţii directe arată neîncrederea investitorilor străini în tâmpeniile din programul de guvernare

0
1874

Vicepreşedintele PNL Florin Cîţu spune că investiţiile străine directe au scăzut în primele şase luni ale acestui an, iar acest lucru arată neîncrederea investitorilor străini în „tâmpeniile din programul de guvernare”. „Liviule, nu te mai crede nimeni! În primele 6 luni ale lui 2017 investiţiile străine directe au fost de 1,84 miliarde euro faţă de 2,12 miliarde în primele 6 luni din 2016. Mai mici cu 280 milioane de euro. Să înţeleagă sşi Liviu şi PSD, 1,84 mai mic decât 2.12!

Iar mai puţine investiţii directe arată neâncrederea investitorilor străini în PSD, Liviu Dragnea şi mai ales în tâmpeniile din programul de guvernare”, a scris Cîţu pe profilul său de Facebook. Investiţiile străine directe au scăzut în primele şase luni ale acestui an cu 13% faţă de anul trecut, în aceeaşi perioadă, reiese din datele publicate de Banca Naţională a României (BNR). Potrivit BNR, investiţiile directe ale nerezidenţilor în România au însumat 1,841 miliarde euro în primele şase luni. Prin comparaţie, anul trecut în prima jumătate a anului ele au fost de 2,124 miliarde euro.

Citeste si  Prima emisiune SĂPTĂMÂNA FINANCIARĂ la B1TV - Povestea numirii Vioricai Dancilă la BNR - DEZVĂLUIRE: “Din 38 de bănci de pe piața românească, în anul 2012, 36 au plătit ZERO impozit pe profit, vreme de 5 ani, iar în prezent, aceleași instituții plătesc mult sub potențial”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here